Žene i prepreke u poslovnom svijetu – Odgovor na ova i mnoga druga pitanja saznajte na WOLF kongresu
Ž

Kad i kako su stisnule ”play” i napravile korak naprijed, iz prve ruke saznajte od Aleksandre Dojčinović, Tatjane Jurić, Ane Radišić, Nike Turković, Jadranke Islamović i mnogih drugih gošći prvog WOLF Kongresa!

Nepredvidivo vrijeme kojem smo, nažalost, svjedoci više od godinu i pol dana mnogima je, posebno poslovne, prilike držalo na ”pauzi”. Je li sada pravo vrijeme za stisnuti ”play” i napraviti korak naprijed? Što kada ”play” treba stisnuti žena? Ista ona žena koja je u posljednje vrijeme možda više nego ikad aktualna tema u cijelome svijetu. No, kakva je pozicija žena u poslovnom svijetu? Je l’ žena ženi zaista vuk? S kakvim se izazovima žene susreću na relaciji posao-obitelj?

Ovo su samo neka od pitanja na koja će, čini se baš u pravo vrijeme, odgovore donijeti prvi WOLF kongres (Women of Luminous Future). U organizaciji tvrtke DBAQ iz Zagreba, pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te partnerstvom s Hrvatskom udrugom poslodavaca i CineStar Cinemas, kongres će se održati u Zagrebu, u prostorijama Kaptol Boutique Cinema, 1. i 2. listopada 2021. godine.

Ovaj projekt, kao jedinstveni događaj u Hrvatskoj i regiji, okupit će ambiciozne, poduzetne i kreativne osobe koje su svojim obrazovanjem, iskustvom, odricanjem, riskiranjem i požrtvovnošću izgradile uspješne karijere. Kroz razgovor i razne životne primjere, govornici će pojedincima predstaviti nedoumice, izazove koji su stizali putem, odluke koje su morale biti donesene i eventualne posljedice koje su ostavile.

Zanimljivu klasiku – panele i intervjue, organizator je nadogradio s “Pep Talks” kao motivacijskim speechevima i “Meet Express” kao simbiozu prvog intervjua i prvog spoja, odnosno direktan kontakt s predavačima i panelistima. Svaki dio programa bit će ”pokriven” zanimljivim i jakim gostujućim imenima. Tako će, primjerice, na panelima (koji će biti podijeljeni na teme: ”Mlade i uspješne”, ”Poduzetništvo”, ”Majke i karijera”, ”Društvene mreže”, ”Mediji”, ”IT sektor”) između ostaloga gostovati Tatjana Jurić, Ana Radišić, Nika Turković, Rina Musić, Martiana Džepina…

Sudionici će imati prilike prisustvovati i intervjuima s najuspješnijom hrvatskom modnom dizajnericom i nagrađivanom poduzetnicom Aleksandrom Dojčinović te izvršnom direktoricom i članicom uprave Blitz-CineStara – Jadrankom Islamović, koje će nakon razgovora o razvitku karijere, poslovnim usponima i padovima, biti na raspolaganju za sva pitanja prisutnih.

Na ”Pep Talks”, kratkim motivacijskim govorima vezanim uz odluke u karijeri, prepreke, izazove, izbore, obrazovanje, mijenjanje karijere, sudjelovat će Anita Letica, Danela Žagar, Milka Kosanović, Petra Jeričević, Mirna Matković…

Tijekom “Meet Express” sudionicima će biti omogućeni petominutni ”jedan na jedan” razgovori s nekim od uspješnih imena, zaposlenim u renomiranim tvrtkama.

Sve navedeno moderirat će Barbara Kolar, čije se ime također urezalo u hrvatsku poslovnu scenu, kao primjer dugogodišnje uspješne karijere.

Kongres i online platforma namijenjeni su svima koji žele napraviti balans između privatnog i poslovnog i motivirati se kako bi napravili važan korak u svojoj karijeri. Također je mjesto za povezivanje s osobama iz raznih sektora, unapređenju vlastitog poslovanja i djelovanja te na posljetku prihvaćanja drugih i njihovih izbora. Više o cijelom projektu, uključujući i detaljan program, može se pronaći na LINKU, dok je kotizaciju moguće osigurati na klikom ovdje.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci