Žene bez PARdona – događanje bez konkurencije!
Ž

Visoka poslovna škola PAR jučer je kroz događanje “Žene bez PARdona” potvrdila svoj leaderski status i osjećaj za prepoznavanje bitnih tema. Hibridni model konferencije za žene koju podržavaju i prate i muškarci jučer je otvorio jako zanimljive teme, donio bitne poruke i energiju koja se ne može opisati. Zeleno, digitalno i inspirativno! 

Visoka poslovna škola PAR, na čelu s Gordanom Nikolić, hrvatskom WED ambasadoricom, podržava Dan poduzetnica organiziranjem događaja „Žene bez PARdona“ koji poziva na pozitivne promjene i participaciju.

Gordana Nikolić s gošćama

Sada već davne 2014. godine, upravo s Visoke poslovne škole PAR svim uspješnim i nerijetko samozatajnim ženama – poduzetnicama, znanstvenicama, onima s istaknutim ulogama u političkom, javnom, društvenom, kulturnom i ostalim aspektima života odaslan je poziv da napokon izađu iz sjene  i svojim primjerom potaknu i ohrabre svakog od nas na pozitivne promjene koje će u nama istaknuti ono najbolje, učiniti nas kvalitetnijim, potpunijim i uspješnijim osobama – ističe Gordana Nikolić.

Da je uistinu riječ o Ženama bez PARdona,  svake godine dokazuju sudionice konferencije koje svojim inspirativnim pričama na panel raspravama i motivacijskim govorima poručuju kako ništa nije nemoguće i da izgovor za neuspjeh naprosto – ne postoji.

Na ovogodišnjoj konferenciji sudjelovali su: g. Zlatko Komadina, župan Primorsko – goranske županije kao uvodničar, na panelu „Budućnost je zelena i digitalna“.

Župan Zlatko Komadina

Jelena Holenko Pirc, vlasnica turističke agencije Lynx and Fox, Damir Tarčuković, product designer u tvrtki LDT, Tina Gams Fučić, pomoćnica direktora za kvalitetu Cresanka d.d. koja se javila online putem te Andreja Bednjički, voditeljica projekta vaučera iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Panel u znaku zelenog i digitalnog

Na razgovoru jedan na jedan Marija Mažar, glavna urednica portala Stilueta ugostila je dr. Teu Brozičević, specijalisticu dermatologije i venerologije Poliklinike Terme Selce – podružnica Rijeka. Tea je otkrila kako je bitna autentičnost, kako je bitno pronaći i slijediti svoju svrhu i kako je obitelj podržava na njezinom karijernom putu koji je pomalo drugačiji.

Marija Mažar i Tea Brozičević

Motivacijski govor održala je  Linda Poščić Borovac, predsjednica uprave Crocon i koautorica Best Corporate Book u svijetu 2021 – Disaster dijagnoza modernog biznisa. Linda je proglašena i ovogodišnjom PARdonnom, ženom inspiracijom, a trenutak iznenađenja bio je vrlo emotivan jer se Lindi pridružila cijela obitelj! 

Linda Poščić Borovac, PARdonna

Imali smo prilike upoznati i rad genijalne udruge Žene za otok. Udruga Žene za otok s Krka okuplja desetak uspješnih poduzetnica koje su združene pod zajedničkim nazivnikom lokalnog, prirodnog, održivog i autentičnog. U sklopu konferencije predstavit će nam se izložbom svojih proizvoda pod nazivom “Žene – krila i korijeni”. Prirodna kozmetika, usluge dekoriranja i organizacije evenata, prirodni sapuni i suveniri, loptice od vune samo su mali dio onoga što ćete moći vidjeti.

Iva Bruketa predstavila je  brend Infinity Design – kolekciju nakita koja nam donosi unikatne ogrlice Tramuntana s perlama, Aurora od voštane špage i novu kolekciju za poslovne žene koja je nosiva u svakoj prilici, a odiše individualnošću. Nakit za poslovne kombinacije uvijek dodaje individualni štih!

Butik Sally na čelu sa dizajnericom Džanom Ravlić spremio je pravu poslasticu za sam kraj druženja.  Imali smo  priliku vidjeti sakoe iz nove kolekcije i kapute, a sve su predstavile studentice! Savršen kraj eventa o kojem se dugo pričalo prije održavanja i čije iduće odražavanje se već jedva čeka!

Čestitke organizatorima, veselimo se idućem izdanju!

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci