Zdravijim navikama do zdravijeg života
Z

Naše nas navike definiraju, svjesni da su neke jako dobre, neke i manje, uvijek ih treba sagledati u širem kontekstu i misliti na zdravlje.

SMOKAT® je revolucionarni uređaj koji smanjuje negativne utjecaje cigareta jer reducira štetne sastojke. Jednostavan za korištenje, SMOKAT® dolazi u četiri boje, a inovativan proizvod osmišljen je i proizveden u Italiji. Uz ovaj uređaj vašoj navici možete pristupiti osvještenije, osim što se lako koristi, lako se i čisti.

Efikasnost potvrđuju i laboratorijska istraživanja, a uz brzo i dubinsko čišćenje uređaja, imate sigurnog saveznika jer ovaj je uređaj jedini filter koji drastično smanjuju udisanje mnogih štetnih tvari nastalih izgaranjem cigarete bez promjene okusa i aroma.

Sofisticirana tehnologija i jednostavna primjena, eliminacijom 80% nepovoljnih tvari imate priliku povoljno utjecati na zdravlje i to svakog dana.

Idemo ka novoj godini, pravo je vrijeme za neke nove odluke i promjene kojima ćete oplemeniti vaše rutine. Krenite od onih stvari koje radite svakodnevno i koje će se reflektirati na boljoj svakodnevici i u konačnici, vašem boljem osjećaju i zadovoljstvu!

Za sve dodatne informacije i novosti pratite

smokat.croatia Instagram profil.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci