Zdrava i lijepa kosa za nju ili mekana i njegovana brada za njega kao nadahnuće za darove ovog Valentinova
Z

Dolazi nam Valentinovo! Morate priznati da je primati i davati poklone čin koji nam svima uljepšava živote i, istina, svi bismo trebali  biti nešto agilniji po tom pitanju, pa zato nije loše što postoje tako neki dani koji nas podsjete da pokažemo našim dragima malo pažnje i ljubavi! Sigurni smo da bismo, da nema Valentinova, poprilično nehajno prolazili pored crvenih ruža, bombonijera i ostalih sitnica koje život znače te bi nam rijetko kad palo na pamet da pokažemo ljubav i predanost odabranici/iku svoga srca tek tako, samo zato jer nas je nešto puknulo! Isto tako važno je biti i pažljiv prema sebi– nije donesen nikakav dekret koji bi vam zabranio uljepšati sebi taj dan kakvom sitnicom i provesti ga ugađajući sebi!.

Zato, kako biste izabrali savršeni poklon za sebe ili svoju bolju polovicu, bacili smo oko na www.4lookstore.com i izabrali prigodne poklon pakete – za nju i za njega, koji osim što izazivaju salve oduševljenja, imaju još jednu zgodnu posljedicu – zdravu i lijepu kosu ili isto takvu bradu!

Idealni poklon koji bi svaka žena voljela dobiti izabrali smo ActyvaBio Essenziale poklon paket za njegu kose. ActyvaBio Essenziale šampon (200ml) i balzam (200 ml) inovativne formulacije, a inovativanost se krije u bazi- umjesto vode bazu ActyvaBio šampona i balzama čini sok Aloe vere. ActyvaBio Essenziale šamponi i balzam sadrže u potpunosti prirodne i organske sastojke, te su u skladu s tim lišen svih mogućih i nemogućih štetnih tvari, kao i sastojaka životinjskog podrijetla. Sve te karakteristike omogućiti će odabranici vašeg srca ili vama  (ovisno kojem Valentino taboru pripadate) da svoju kosu njeguje/te na potpuno drugačiji način, te joj pružite odmak i odmor od stresa i štetnih sastojaka koji su nažalost uobičajeni u komercijalnim proizvodima. ActyvaBio Essenziale poklon paket za njegu kose posebno blagotvorno djeluje na kožu vlasišta, a naši 4look Store prijatelji kažu da se redovitom upotrebom ovoga paketa  kosa vraća u svoje najljepše doba – djetinjstvo! Odaberete li ovaj divni paket uz njega stiže i poklon – Villa Lodola bio eco eterično ulje -15 ml ( vrijednost poklona 99,00kn), čiji će miris sigurno oplemeniti vašu valentinovsku večer. Cijena ActyvaBio Essenziale poklon paketa za njegu kose: 298,00kn.

Cijena ActyvaBio Essenziale poklon paketa za njegu kose: 298,00kn.

Pokloni za muškarce uvijek su škakljivi, baš kao i njihove brade – ako je imaju! Baš za takve bradate muškarce 4look Store pripremio je divan Cella Milano & Acca Kappa poklon paket za svakodnevnu njegu brade, zahvaljujući kojem će vaša/njegova brada biti uvijek čista, mirisna, njegovana i sjajna. Vrhunski sastojci poput moringe, arganovog ulja, pantenola i vitamina E omekšati će najtvrđa srca i najgrublje brade, te pomoći ublažavanju dobro poznatog osjećaja pikanja i grebanja pri susretu s drugim licem! A tek miris! Muževan, a istovremeno decentan bez problema će i one koji bradama baš i nisu skloni uspješno navesti da trajno promijene mišljenje! U paketu se nalaze Cella Milano šampon za bradu (200 ml) i Cella Milano balzam za bradu  (100 ml),  ali i Acca Kappa četka za bradu (i kosu! – kažu nam naši 4look Store prijatelji) koja će pospješiti djelovanje Cella Milano proizvoda, ali i ukloniti sve nepoželjne nečistoće zbog kojih se brade neopravdano znaju naći na lošem glasu. Imati bradu bez četke apsolutno je nedopustivo, stoga je Valentinovo idealan trenutak da poklonite sebi/njemu ovaj sveobuhvatni paket po promotivnoj cijeni od 282,75 kn (redovna cijena 377,00kn). Ne ostvarujete li bliske kontakte s bradom, ne brinite – samo bacite oko na ostatak 4look Store ponude, sigurno ćete pronaći savršeni poklon za Valentinovo koji će uljepšati svakodnevnu rutinu brijanja!

Poklonite ovaj sveobuhvatni paket po promotivnoj cijeni od 282,75 kn

Valentinovo, naravno ne čine samo pokloni već i mali, intimni trenutci koje ćete isplanirati i provesti baš onako kako želite, zato kako biste se stigli posvetiti planiranju baš takvoga Valentinova  pozivamo vas da poklone ne kupujete u zadnji tren! Njih izaberite što je prije moguće, a vrijeme koje ćete tako uštedjeti provedite u pripremi (naručivanju)  fine večere, stvaranju romantične atmosfere ili u dnevnom sanarenju! I da, ako ste kojim nesretnim slučajem ovoga Valentinova odvojeni od  voljenih, odabrane poklone 4look Store će poslati direktno na njihovu kućnu adresu – samo pri narudžbi u rubriku Napomena, napišite ime i prezime, adresu i broj telefona osobe kojoj je poklon namijenjen i isti stiže u najkraćem mogućem roku!

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci