13.8 C
Rijeka
Nedjelja, 23 siječnja, 2022

Zavirili smo u trgovine ZTC-a i u s.Oliver trgovini pronašli sve za cijelu obitelj!
Z

Nakon ljetne varijante naših priča iz ZTC-a, ova osebujna i inspirativna jesen probudila je u nama staru znatiželju i želju da zavirimo detaljno u trgovine centra i istražimo sve novitete. Jako nas veseli što je upravo Zapadni trgovački centar u Rijeci nositelj oznake COVID – 19 Compliant što nam ulijeva dodatno povjerenje prilikom svakog dolaska jer se osjećamo sigurno i ugodno imajući na umu da je tim centra učinio sve mjere zaštite svojih kupaca.

A naš prvi jesenski posjet odveo nas je direktno na nultu etažu centra, nekako nam se uvijek čini da je upravo trgovina s.Oliver u samom centru centra te smo odlučili vidjeti što sve imaju ove jeseni!

A imaju puno lijepih noviteta i kolekcija!

s.Oliver je njemačka modna tvrtka koju je 1969. godine osnovao Bernd Freier. Naziv tvrtke potječe od ‘Sir Oliver’ prema junaku romana Charlesa Dickensa, Oliveru Twistu.

Svakako smo prvo zavirili na ženski i muški odjel – veste, kaputi, jakne, za ove blage dane jeseni, ali i hladne zimske dane koji dolaze uz potreban accerosies, s.Oliver ima sve za vaše casual i poslovne varijante!

Nakon modne inspiracije zavirili smo i na divan dječji odjel, odjevne kombinacije za najmlađe posebno su nas oduševile! 

Fotografije: Ivor Mažar / Stilueta 

spot_img

ZADNJE OBJAVE

NE PROPUSTITE