Zavirili smo u trgovine ZTC-a i detaljno istražili odličnu ponudu dm-a!
Z

Moramo vam odmah otkriti jednu tajnu. Naime, sa Zapadnim trgovačkim centrom surađujemo već jako dugo, ova nova avantura i jesenske posjete trgovinama svaki put za naš radišan i znatiželjan tim završe isto – obavimo neplansku kupovinu!

A sad na ono bitno, jako nas se razveselila prilika da radno posjetimo dm koji se nalazi na -1 etaži centra i da upitamo što je novoga te što da plasiramo u vjeri da će vas najviše obradovati. Srdačan tim odmah je otkrio kako imaju puno noviteta i divnih blagdanskih ideja, ali kako vam moramo javiti akciju na parfeme jer brojni su svjetski brandovi sada dostupni uz jako atraktivne popuste!

Nadalje, dm preporuka išla je u smjeru asortimana za muškarce u ovom mjesecu koji je posvećen muškarcima. U tjednu u kojem obilježavamo Svjetski dan muškaraca i u mjesecu posvećenom muškarcima, ovo je jako dobra vijest! dm ima i posebnu akciju, i čemu se radi saznajte na SLUŽBENOJ INTERNETSKOJ STRANICI.

Asortiman ovog ZTC prodajnog mjesta navodi vas da istražujete i da dugo pregledavate police, Adventski kalendari, prekrasni poklon paketi, hrvatska kozmetika, dm uvijek ima nešto više i zato nas posjet ovome mjestu uvijek posebno veseli!

PROŠLI TJEDAN POSJETILI SMO:

Zavirili smo u trgovine ZTC-a i asortiman Yamamay trgovine nas je oduševio!

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC-SHOPPING.HR
Tel:  +385 51 561 014

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci