Zanimljiva suradnja Studia Kate i branda Lusso Couture!
Z

Riječki Studio Kate, na adresi Pod Kaštelom 5, brine o zdravoj, lijepoj i njegovanoj kosi Riječanki i Riječana, u samom centru grada, ovo je mjesto postalo prepoznatljivo po vrhunskoj usluzi, ali i vrlo ugodnm interijeru koji pruža osjećaj dnevnog boravka.

Linda Lukežić stoji iza riječkog modnog branda Lusso Couture koji je jedinstven po svojoj estetici. Od ideje do realizacije Linda pazi na svaki detalj, od odabira premium materijala do vrlo ženstvenih krojeva, Lusso Couture je lako obožavati.

Linda je prije ljeta predstavila prvu kolekciju ukrasa za kosu koja je vrlo brzo planula, a rajfovi su se nosili diljem Lijepe naše pa i šire. Kate Brozinčević je upravo u Lindi pronašla jednu od svojih idealnih ambasadorica jer je njezina njegovana i prirodna kosa upečatljiva i izaziva pažnju gdje god se pojavi.

Stoga suradnja dvije Riječanke i ne čudi.

„Do suradnje s Kate je došlo vrlo spontano i na naše obostrano zadovoljstvo! Kate poznajem još od prvih dana njenog salona, a kako je vrlo kreativna i uvijek ima neke ideje vezano za frizure, ta kombinacija s trakama je bila logičan slijed Studia Kate i Lusso Couturea“, naglašava Linda Lukežić.

Dizajnerske trake dolaze u više varijanti i u limitiranim kolekcijama. Žele da se dodatno naglasi osobnost i stil žena, a svakako planiraju i neka nova izdanja i posebne edicije.

„Jako sam zadovoljna suradnjom s Lindom, dugo već lijepo radimo i bila mi je želja napraviti nešto novo i posebno, a opet povezano. Trake se mogu kupiti ekskluzivno u Studiu Kate te naglašavamo kako do kraja rujna traje posebna akcija povodom suradnje te možete iskoristiti 30% popusta“, otkrila nam je Kate Brozinčević .

Bitno je naglasiti kako je zaštitno lice prve kolekcije Viktoria Peršić Kaštelfranko koja je svojim osobnim stilom i karizmom izvrsna ambasadorica branda, a fotografije je snimila upravo Kate kojoj je fotografija dodatni hobi, ali i velika ljubav.

Jesen je itekako zanimljivo modno doba, hladniji dani pružaju mogućnost da se više posvetimo svom stilu. Prvi dojam ostavlja se u samo pet sekundi naše prisutnosti, uz trake s potpisom Studio Kate Lusso Couture prvi dojam bit će izvrstan – nema sumnje!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci