Zambelli Brand Design iz Rijeke osvojio nagradu The Best Brand Awards 2023 za oblikovanje identiteta branda First Coffee
Z

Zambelli Brand Design, vodeća tvrtka za strateški brending i oblikovanje vizualnih identiteta brendova, s ponosom objavljuje da je primio nagradu The Best Brand Awards 2023 za izvanredan rad (Award of Excellence) na oblikovanju identiteta brenda First Coffee.

The Best Brand Awards je svjetsko natjecanje koje prepoznaje iznimna postignuća u području brendiranja i oblikovanja vizualnih identiteta. Zambelli Brand Design je svojim radom na brendu First Coffee ostvario izvanredan uspjeh i osvojio ovo priznanje. Nagrada potvrđuje izvrsnost studija u stvaranju jedinstvenih brendova koji se ističu na tržištu.

Brend First Coffee je inovativna kombinacija kave i koncepta koji će se distribuirati putem pop-up i corner prodavaonica. Cilj First Coffee brenda je pružiti potrošačima jedinstveno iskustvo kave u okruženju u kojem je interakcija s brendom ograničena i kratkotrajna. Zato je vizualni design brenda postao ključni element u prenošenju ove priče.

Na prvi pogled, logotip brenda First coffee predstavlja pijetla koji simbolizira jutro – omiljeni dio dana za uživanje u šalici kave. No, pažljiviji promatrač će, okretanjem logotipa, primijetiti skriveni detalj – broj “1” praćen oznakom “st” – 1st – što na engleskom jeziku označava prvi.

Za riječki studio ova prestižna nagrada nova je u nizu. Do sada su osvojili tri A’design Awardsa za oblikovanje ambalaže proizvoda i za stvaranje jedinstvenih vizualnih identiteta te je njihov rad više puta objavljen u cjenjenim stručnim izdanjima poput Logo Lounge, Take me Away i Packaging structure knjiga.

„Posebno mi je drago da je oblikovanje koje smo napravili za domaći brend dobilo Best Brand Award. Ovime potvrđujemo kako je naš trud jednak kada radimo za strane i domaće klijente i projekte.“ – Anja Zambelli Čolak

Za više informacija o radu Zambelli Brand Design-a i njihovim projektima, posjetite njihovu službenu web stranicu www.zambellidesign.hr.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Zambelli Brand Design iz Rijeke stoji iza vizualnog identiteta restorana Speeza (USA)

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci