Zadnja subota u ZTC-u donosi zanimljiva događanja i popuste
Z

ZTC shopping centar uvijek je dobra ideja – zanimljive aktivnosti, dobre akcije i uvijek neka nova događanja i razgovori natjeraju nas da barem jednom tjedno odvojimo vrijeme i zavirimo što nam to novoga ZTC sprema. A što je bolje od opuštene subote, shoppinga i zabave, pogotovo za one najmlađe?

Zadnja subota u ZTC-u i ovoga nam puta donosi pregršt zanimljivosti – Yamamay, Shooster, Obuća, Top Shop, Hervis samo su neke od trgovina u kojima vas čekaju odlični popusti koje možete iskoristiti da se konačno počastite nekim komadom odjeće ili obuće kojega već duž vrijeme želite.

Koliko će uživati odrasli, isto toliko, a možda i više uživati će djeca jer je ZTC za njih pripremio dječje kazalište s početkom u 18:00 sati koje jedva čeka nasmiješena lica svih mališana koji će sa sjajem u okicama pratiti sve što se zbiva na pozornici.

Zadnja subota u ZTC-u odlična je prilika za prijateljska i obiteljska druženja gdje će svatko pronaći nešto za sebe i kući otići s osmijehom na licu i zadovoljstvom u duši jer je dan s osmijehom dobro proveden dan. 

Pripremila Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci