Zadnja subota u ZTC-u, savršen uvod u proljeće!
Z

Proljeće svemu što jest dodaje novi život i novu ljepotu. – Jessica Harrelson

Vesele li i vas ovi divni proljetni dani? Pretežno vedro kako kažu popularni stihovi podiglo je raspoloženje u Rijeci, a dodatno će raspoloženje podignuti i ova vijest! Zapadni trgovački centar posjećujemo svakoga tjedna. Primijetili smo kako su izlozi lagano oblačili proljetno ruho, a ovih dana teško je odoljeti svim tim divnim kolekcijama! Tenisice, torbe, haljine, jakne, nakit!

ZTC ima sve za cijele obitelji, a ove subote razlog više da posjetite omiljeni shopping centar.

Subota, 26. 03., rezervirana je za popuste trgovina! Super prilika za kupovinu! Uz to, zvonit će i Sretna vrata te ćete moći osvojiti poklon bon ZTC-a. Znači nakon kupovine, s računom se uputite na nultu etažu, ljubazne hostese sve će vam rado objasniti.

Galileo, dm, Yamamay, Farmacia, Mass, Prahir, optike, Sketchers.. Velik broj popularnih trgovina spremno vas očekuje s akcijama povodom Zadnje subote!

I Zeta nam se vratila! Sutra, u 18h održat će radionicu za djecu posvećenu sadnji, a na način prilagođen klincima. Dakle, možemo zaključiti, Zadnja subota prilika je da uživa i obuče se svaki član obitelji! Vidimo se sutra u ZTC-u! Uživajte u proljeću i upijte svaku minutu godišnjeg doba koje smo toliko čekali!

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC-SHOPPING.HR
Tel:  +385 51 561 014

Prošla tema iz ZTC-a: ZTC Rijeka poziva na dobrovoljno darivanje krvi na Dan žena

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci