Zadarska dizajnerica Martina Ješe predstavlja novu kampanju
Z

Poznata hrvatska dizajnerica Martina Ješe snimila je kampanju za ljetnu kolekciju na ulicama Zagreba, a zaštitna lica nove očaravajuće kampanje povjerene su Antoniji Stupar Jurkin i Vanji Halilović.

Uvijek inovativna i hrabra u modnom izričaju zadarska dizajnerica  i ovog puta nadmašuje očekivanja, pomiče modne granice i stvara svoje vlastite trendove.

Haljine su prepoznatljive po vrhunskom kroju i istančanoj modnoj estetici, dizajnerica je i ovog puta naglasila igru krojeva i još jednom pokazala svoje umijeće u izradi odjevnih  kreacija koje su sve, samo ne svakidašnje.

Na snimanju je bilo odlično, s Martinom i Vanjom družim se i privatno,  tako da je snimanje prošlo zabavno i opušteno. Njene Kreacije su prelijepe, jedinstvene, ženstvene i elegantne, tako da smo uživale snimajući ih-izjavila je Antonija .

Vizija snažne i neovisne Cataleya žene koja stoji iza svojih stavova i bori se za njih bez obzira na mišljenje okoline je bila inspiracija i vodilja nove kolekcije koju je briljantni Šime Eškinja zaokružio i realizirao na svoj jedinstven način i tako je nastala ova snažna i sjajna modna priča koja vas ne može ostaviti ravnodušnima-izjavila je dizajnerica.

Fotografije kampanje potpisuje Šime Eškinja, jedinstveni make-up osmislila je vizažistica Sanja Agić, a frizure tim frizerskog salona “Franić” .

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci