Za potpuni doživljaj serije ‘Sex i grad’ iznajmite stan Carrie Bradshaw
Z

Među vama je zasigurno mnogo obožavateljica kultne serije ‘Sex i grad’ koje bi voljele iskusiti kako je to živjeti u New Yorku. I to po zaista pristupačnoj cijeni.

Airbnb izdaje rekreirani ikonični Carrien stan za samo 23 dolara za noć! A da bi stvar bila još bolja, domaćin stana je ni manje nji više nego Sarah Jessica Parker!

Podsjetimo, u popularnoj seriji ‘Sex i grad’ Carrie je iznajmila jednosobni stan (s pravim walk-in američkim ormarom) na Upper East Sideu za “samo” 700 dolara mjesečno.

Obožavatelji sada si mogu priuštiti jedinstveno iskustvo iznajmljivanjem njezina stana kroz ograničenu ponudu Airbnb-a. Apartman je na raspolaganju za samo za jedno noćenje 12. i 13. studenog, a rezervacije počinju 8. studenog.

Zgrada u ulici Carriena Perry ne postoji u stvarnom životu, kreativci iz Airbnba su se potrudili što realniji stan rekreirati. U stanu su uključeni osnovni predmeti iz serije, poput klupe s otisnutim palminim lišćem na kraju kreveta, Carrieninog ormara pun odjeće i njezinog vjernog fiksnog telefona, a ulaz u zgradu je isti kao i onaj koji smo gledali u seriji.

Sve dodatne informacije potražite na linku.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci