Yesica Portilla otvara Latino plesni studio u Rijeci!
Y

Nedavno je jedan od najpoznatijih riječkih restorana Antack proslavio drugi rođendan. Danima nakon pričalo se o super proslavi i nastupu latino plesačice koja je ugrijala atmosferu i donijela u Grad koji teče neke sasvim nove plesne momente! Odlučili smo saznati tko je ona, a saznali smo i nešto što će vam se jako svidjeti!

Yesica Portilla – svjetske pozornice i jedinstvena karizma

Yesica je  profesionalna latino međunarodna plesačica s više od 20 godina iskustva. Porijeklom iz Cali, Colombia, danas je poznatu latino strast pretočila u projekte za koje jedva čekamo da zažive na Kvarneru.  Profesionalna „entertainement“ osoba s vještinama u modelingu, međutim u plesnoj umjetnosti najviše do izražaja dolazi njezin talent, znanje, predanost, strast. Jednostavno je, Yesica ima ono nešto i osjetit ćete to već u prvim minutama i prvim pokretima. Nećete ju moći prestati gledati, a probudit će u vama plesne leptiriće!

Putovala je diljem svijeta radi natjecanja, nastupa i radionica kao kreator, izvršni menadžer i/ili kao dio plesne skupine.

Jedan od gradova koji slovi kao meka zabave i vrhunskih nastupa je Dubai, upravo je u tom gradu Yesica provela sedam godina kao plesačica, planer, koreografkinja i direktorica projekata u showbiznis industriji!

Iskustvo koje je stekla sada će prenijeti na projekte u Rijeci, a vrlo skoro očekujemo da će ideje zasjati i na širem području!

 

Rijeka kao sretna baza međunarodne plesačice

Nakon nekoliko mjeseci priprema i preuređenja, uskoro, u centru Rijeke otvara plesni studio (Matačićeva 3, kraj Kazališta). Bit će namijenjen ženama svih dobi, prethodno znanje nije potrebno, a polaznice će biti raspoređene po skupinama te će se termini slagati ovisno o preferencijama polaznica.

Za muškarce i žene – Salsa calena… mix grupa

Idealna je ovo prilika da zaplešete u ritmu dobrih vibracija, bilo da vas ples zanima rekreativno ili profesionalno.

Kako znati je li ova vrsta plesa za vas? Studio s radom kreće 2.10, a za sve informacije možete se javitI putem kontakt forme te ispuniti Google prijavnicu!

Sve informacije bit će aktivno objavljivane i na društvenim mrežama – Facebook  i Instagram.

SUPER VIJEST – Yessica u utorak, 3. 10. priprema poseban class isključivo za žene! Zaplešite u ritmu brazilske sambe, više saznajte na linku!

Najbolja odluka ove jeseni? Ples s Yessicom!

Yesica je sreću, ljubav i mir pronašla upravo na našem Kvarneru. Ima samo riječi hvale za podneblje, klimu, prirodu, hranu, stil života, ustrajno prati uspjehe NK Rijeke i često ćete ju vidjeti na utakmicama.

Na pitanje koji dio Kvarnera joj je omiljen, šarmantno odgovara „I cannot specify exactly locations but i feel that every small part of  Rijeka have magic and I enjoy being part of that“. Ono što mi znamo je da se plesna magija sprema u samom centru Rijeke jer kad vam Yesica pokaže vještinu plesnih pokreta i uvede vas u čaroliju plesa, poželjet ćete zaplesati i plesati, plesati, plesati!

I samo da se zna, mi smo ispunili već Google obrazac i jedva čekamo prve termine jer baš kao što piše na Facebook naslovoj fotografiji popularne plesačice – Let’s dance! Kažu da je jesen godišnje doba emocija, a ako koja umjetnost ima emociju i dinamiku to je baš plesna! Za/plešimo zajedno u latino ritmu!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci