NaslovnicaLIFESTYLEDOM I STILXiaomi ima atraktivna ljetna...

zadnje objave

Xiaomi ima atraktivna ljetna sniženja!

Xiaomi, globalni tehnološki lider, objavljuje početak ljetne kampanje Xiaomi Summer Sale. U Hrvatskoj, ova kampanja donosi popuste na neke od najpopularnijih Xiaomijevih proizvoda čak i do 50%.

Xiaomi ljetna kampanja traje do 31. srpnja.

Popusti i proizvodi

Svi Xiaomi fanovi imaju priliku pronaći nevjerojatne ponude i pridružiti se brojnim aktivnostima u Xiaomi trgovinama. Tijekom Xiaomi Summer Sale kampanje, korisnici će moći kupiti pametne telefone i brojne druge proizvode po posebnim, akcijskim cijenama. Popis proizvoda s akcijskim cijenama dostupan je na web odredištu https://mi.hr/akcije.

 

O Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation osnovan je u travnju 2010. i uvršten na Hong Kong Stock Exchange 9. srpnja 2018. (1810.HK). Xiaomi je kompanija za potrošačku elektroniku i proizvodnju pametnih uređaja s pametnim telefonima i pametnim hardverom povezanim IoT platformom.

Xiaomi kontinuirano slijedi inovacije, visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu učinkovitost. Kompanija neumorno gradi nevjerojatne proizvode po pristupačnim cijenama kako bi svima u svijetu omogućila da uživaju u boljem standardu putem inovativnih tehnologija.

Xiaomi je jedna od vodećih svjetskih kompanija za proizvodnju pametnih telefona. Tržišni udio tvrtke u isporukama pametnih telefona u prvom tromjesečju 2022. svrstava Xiaomi na treće mjesto u svijetu. Tvrtka je također uspostavila vodeću svjetsku potrošačku platformu AIoT (AI+IoT), sa više od 478 milijuna pametnih uređaja povezanih na svoju platformu (ne uključuje pametne telefone i prijenosna računala) do 31. ožujka 2022. Xiaomi proizvodi prisutni su u više od 100 zemalja i regija širom svijeta. U kolovozu 2021. tvrtka se po treći put našla na listi Fortune Global 500, na 338. mjestu, što je 84 mjesta više u odnosu na 2020.

Xiaomi je sastavni dio indeksa Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index i Hang Seng China 50 Index.

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
111PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE