WWF vam omogućuje simbolično posvojenje životinje
W

Simboličnim posvajanjem životinje u WWF-u donirat ćete za očuvanje prirode i iznenaditi vašu bolju polovicu savršenim poklonom. #pokloniljubav

Sigurno se slažemo da ljubav treba cijeniti, čuvati i slaviti svaki dan, ali zašto ne bi imala i svoj poseban dan? Ipak je Valentinovo samo jednom u godini. Proslaviti ga možete na mnoge načine… ali onaj poseban poklon prepun ljubavi, kojim dočekate osobu koju volite i izmamite joj osmijeh (i poljubac), nezaobilazan je dio proslave, zar ne?

Još ima vremena za Valentinovske poklone! Sve se stiže. A pogotovo kada je riječ o ovakvim poklonima.

Ovog Valentinova vaš poklon stvarno može iznenaditi: WWF, najveća svjetska organizacija za zaštitu prirode vam omogućuje simbolično posvojiti životinjsku vrstu! Certifikat posvojenja možete potpisati osobnom porukom te posvetiti i poslati osobi koju volite i želite darivati.

Kako bi vam olakšali odluku, WWF je pripremio i personalizirani kviz koji će vam otkriti koja to životinja najbolje odgovara kao poklon za vašu bolju polovicu. Ispunite pitanja, otkrijte odgovor, simbolično posvojite životinju, personalizirajte certifikat i pošaljite ga osobi koju volite. I vaše je Valentinovo ispunjeno, ljubavlju i dobrim djelom.

„WWF-ova misija je izgraditi budućnost u kojoj i ljudi i priroda mogu napredovati zajedno. Kao znanstveno-utemeljena, neovisna organizacija, WWF radi na očuvanju i obnavljanju bioraznolikosti – mreže koja omogućava sav život na Zemlji. Svjedoci smo ubrzanog uništavanja prirode i klime, što ima ozbiljne posljedice na sav život na Zemlji, a posebno na već ugrožene životinjske vrste. Zato je i važan ovaj oblik donacija: kroz simbolično posvojenje direktno pomažete naš rad i svaka donacija nam puno znači. A za Valentinovo, evo može i razveseliti osobu koju volite.“ kaže nam Lucija Josipović iz odjela za komunikacije i donacije u WWF Adriji.

Ovog Valentinova svojoj ljubavi poklonite ljubav.

Tekst, fotografije: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci