Ella Dvornik, Lada Tedeschi Fiorio, Jelena Veljača… Svi dolaze na Women’s Weekend!
E

Prvo izdanje regionalne konferencije Women’s Weekend jedinstveno je događanje koje će u tjednu Dana žena okupiti više od 80 predavačica i panelistica, predvodnica u područjima biznisa, lifestylea, ljepote, zdravlja i osobnog razvoja. Tijekom tri sadržajna dana, od 9. do 11. ožujka 2023., na pozornicama hale Exportdrva u središtu Rijeke i hotela Hilton Rijeka Costabella svaka od njih primjerom će pokazati kako najbolji pomiču granice i ponuditi inspiraciju u primjerima iz života.

Na Women’s Weekendu će govoriti brojne sveučilišne profesorice, predsjednice i članice uprava istaknutih regionalnih i svjetskih kompanija, poduzetnice i direktorice tvrtki, gradonačelnice, saborske zastupnice, glavne urednice najvažnijih medija, influencerice i opinion makerice. U vremenima kada nove generacije među prva tri kriterija u odabiru poslodavca ističu etička pitanja i brigu o zaposlenicima, Zeynep Ince, globalna voditeljica Philip Morris Internationala za uključivanje i raznolikost istaknut će upravo temu razvoja poslovnog okruženja koje omogućuje razvoj potencijala svakog pojedinca, neovisno o bilo kojoj istaknutoj različitosti.

Jedna od mogućnosti koja donosi napredak je i digitalizacija poslovanja i poslovnih procesa, što je postalo preduvjet za rast i razvoj. Predvodnica upravo u toj temi je Slovakinja Lenka Hlinkova, osnivačica Ženskog algoritma, koja je bila proglašena ženskim uzorom godine na Central European Startup Awards natjecanju koje okuplja inovatore iz 10 zemalja središnje Europe.

Motivacijsku priču o tome da život ne staje u menopauzi, prenijet će jedinstvena Đurđica Orepić, hrvatska Ironwoman, koja je u 50-ima prvi put završila poznatu utrku Ironman u dužini od 226 kilometara i postala najbolja svjetska triatlonka u dobi od 56 do 59 godina. O društvenim mrežama i tko njima vlada govorit će uspješne i poduzetne influencerice Ella Dvornik, Marijana Batinić i Andrea Andrassy.

Ravnopravnost u političkoj areni, Kako pokrenuti vlastiti posao, Sve nijanse ženstvenosti, Imposter sindrom, samo su neke od brojnih tema koje očekuju posjetitelje u Rijeci. Povezivanje žena iz različitih industrija i društvenih sfera i razmjena znanja i iskustva svakako će biti ključne točke ove regionalne konferencije na kojoj su pokrovitelji Turistička zajednica grada Rijeke i Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Turistička zajednica Kvarnera, dok je generalni tehnološki partner A1, a programski partner Deloitte.

U tjednu obilježavanja Dana žena, povežite se, osnažite i opustite u Rijeci na prvom Women’s Weekendu! Klikom na link osigurajte na vrijeme svoje ulaznice, a smještaj možete rezervirati ovdje. Sve o Women’s Weekendu pratite i putem društvenih mreža FB, IG i LinkedIn.

Vidimo se u Rijeci od 9. do 11. ožujka!

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – BILI SMO NA PRESS KONFERENCIJI I SAZNALI SVE O WOMEN’S WEEKEND KONFERENCIJI!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci