NaslovnicaLIFESTYLEHRANA I PIĆEPočinju Wine EnoGASTRO Vip...

zadnje objave

Počinju Wine EnoGASTRO Vip Eventi

Wine EnoGASTRO Vip Eventi uspješna su međunarodna konferencija gastro znalaca. Ove godine otvara svoja vrata i najavljuje niz uspješnih evenata.

Nakon uspješnih pet godina organiziranih susreta na čelu s Dantesom Begićem i ove godine nastavljaju se eventi. Cil je da se pomogne turističkim djelatnicima da svoju uslugu i ponudu dignu na što viši nivo.

Osnovni cilj ove međunarodne konferencije je edukacije i podizanje kvalitete usluge. Te međusobno povezivanje proizvođača s ugostiteljsko-turističkim sektorom.

Wine EnoGASTRO Vip Event na pet lokacija 

Kako bi taj cilj ostvarili Wine EnoGASTRO Vip Event će i ove godine na pet lokacija okupiti vrhunske enologe, vinare, edukatore i vodeće lokalne proizvođače. Sve u svrhu povezivanja  s ugostiteljima, hotelijerima i turističkim djelatnicima.

Šestu godinu za redom goste očekuju prezentacije odličnih govornika, sommeliera, chefova i ugostitelja.

Od poznatih imena svakako treba istaknuti Miru Šemić, Marija Meštrovića, Renata Todesca, Manuelu Maras. Zatim Maria Majcena, Josipa Oriškovića, Tomislava Razumovića, Davida Hrkača, Zvonimira Pelka i mnoge druge.

Uz chefove hotela domaćina (Falkensteiner hoteli Iadera i Borik, hotela Amphora, Westin, Bonavia Plava Laguna i Marina & Hotel Nautica) gostovati će i mnogobrojni restorani i njihovi chefovi – kao što su Brasseria on 7 i Zinfandel iz Splita, Foša iz Zadra, restorani Hotela Baška Voda, Konoba Ribica Rijeka, Maškovića Han, Marina Punat, Konoba Loznati sa Cresa, Konoba Rino iz Momjana, Konoba Kala sa Brača i mnogi drugi.

Na svakom eventu prezentirat će se regija u kojoj se event održava s naglaskom na bogatu enogastronomiju i kulturu. Prvi u nizu očekuje nas Zadar gdje konferencija gostuje 15. ožujka u prekrasnom hotelu Falkensteiner Hotel&Spa Iadera*****

Donosimo lokacije:

Nakon eventa u Zadru slijede:

– Split 17.ožujka –  Hotel Amphora****

– Zagreb 24. ožujka – Hotel Westin Zagreb*****

– Rijeka 29. ožujka – Hotel Bonavia Plava Laguna****

– Novigrad 31. ožujka – Marina & Hotel Nautica****

Vjerujemo kako će i ove godine Wine EnoGASTRO Vip Eventu biti uspješni te da će doprinijeti poboljšanju znanja i kvalitete usluge i ponude našeg turističkog i ugostiteljskog sektora.

Ljubitelji ste vina? Ovo će vam se svidjeti! – Vinarija Jakovac ima svoje adute!

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE