Petak u kaštelu Morosini-Grimani: Wine & Art radionica s Mirnom Sišul
P

U petak 11. studenog u kaštelu Morosini-Grimani održat će se još jedna radionica slikanja i degustacije vina uz Mirnu Sišul – nagrađivanu riječku umjetnicu.

Radionica će se održati u prostoru galerije kaštela Morosini-Grimani u Svetvinčentu s početkom u 19:00h. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 2h.

Na radionici će svi prisutni imati priliku stvoriti svoje vlastito umjetničko djelo, a u tome će im sigurno pomoći izvrsna vina proizvođača Radanović.

Tako će moći kušati:

  1. Radanović Malvazija 2021.
  2. Radanović Teran 2021.
  3. Radanović Muškat bijeli 2021.

…a jedno posebno vino  ostavili su kao iznenađenje koje će otkriti tek na radionici!

Osim što će imati priliku naslikati vlastitu sliku na platnu prema svojoj viziji, slikajući motiv kojeg sami požele, cijelo vrijeme kroz slikarske i umjetničke tehnike vodit će ih Mirna Sišul, a uz to saznat će i zanimljivosti o vinima Radanović i sortama koje proizvode u svojoj vinariji u srcu Istre.

Cijena radionice iznosi 250kn, a uključuje:

*stručno vodstvo slikanja vlastite slike na platnu uz Mirnu Sišul

*4 čaše Vina Radanović

*2 karte za dnevni posjet kaštelu Morosini-Grimani

Broj mjesta na radionici je ograničen zato osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Ulaznice je moguće kupiti na stranici www.grimanicastle.com ili na linku: https://cutt.ly/6N8GabR .

Mirna Sišul je samostalna umjetnica sa završenom Akademijom primijenjene umjetnosti, a već dvadeset i dvije godine bavi se umjetnošću. Autorica je četrdeset i osam samostalnih izložbi diljem Hrvatske i Europe te dobitnica više desetina nagrada za slikarstvo.

Boutique Vinarija Radanović obiteljska je vinarija na čijem je čelu najmlađi član obitelji: Luka Radanović. Nalazi se u samom središtu Istre, nedaleko Pazina, a zbog svoje idilične lokacije pruža mir, te potpuno uživanje u dobroj vinskoj kapljici. Njihov rast možemo pratiti u proteklih par godina, a kroz svoju proizvodnju nude  5 etiketa vina.

Za više informacija posjetite web stranicu grimanicastle.com ili zapratite Facebook stranicu Morosini-Grimani Castle Svetvinčenat te istoimeni Instagram profil.

Također, za sva pitanja kontaktirati nas možete na info@grimanicastle.com ili na +385 52 384 318.

Tekst, foto: PR

Prethodni tekst – HRVATSKI KREATIVCI: MIRNA SIŠUL POKAZALA CRTEŽE KOJI SU PRAVI HIT

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci