NaslovnicaSTILUETABY MARIJA MAŽARWild Brač, iskustvo koje...

zadnje objave

Wild Brač, iskustvo koje ne mogu opisati, iskustvo koje želim ponoviti!

Sve je počelo pretraživanjem Brača na Instagramu. Danima prije putovanja i odmora svako toliko škicnula bih na Instagramu objave s hashtagom #brac i uživala u sadržajima. Moja se must see lista brzo popunjavala, a onda sam naišla na iskustvo za koje sam znala da je broj jedan na mojoj Brač listi. Wild Brač.

Jahanje konja u divljini i u moru djelovalo mi je čarobno. Instiktivno sam osjetila “ono nešto” i poriv da probam ovo jedinstveno iskustvo! I kako to uvijek biva, instikt je bio u pravu. Iako, moram naglasiti ne pamtim kad sam zadnji put bila na konju i nisam sklona jahanju. Ipak, nije bilo nikakvih problema. Dapače..

Ali, kao u svakoj dobroj priči, onda kreće zaplet. Na Braču smo i pišem poruku u DM, ljubazno mi zahvaljuju na interesu, ali popunjeni su i za vrijeme našeg boravka nemaju slobodnih termina.

Tužna, ali nezaustavljiva, zahvaljujem, ali (taj ali nekad stvari i popravi) naglašavam da ako se ukaže neki iznenadni termin jave te da ćemo se reorganizirati i doći kad god! I upravo se to dogodilo! Imali su jedno najavljenjo kašnjenje radi trajekta i za dva sata, mogli su nas primiti.

Naravno da sam presložila sve obiteljske aktivnosti i nestrpljivo čekala avanturu!

Stiven Razmislić, Cartaz i jedna jako sretna osoba!

Boravili smo u Grand hotelu View te nam je Stiven rekao da smo 15tak minuta od njihove lokacije. Ono što me posebno dojmilo – nema tabele,  nema smjerokaza, dobila sam telefonske upute gdje parkirati i kako doći do željene lokacije. Ovaj pristup me oduševio! Na taj način konj ima mir kao i svi koji su došli uživati u Wild Brač iskustvu. Nema znatiželjnih pogleda, upita, fotkanja. Tamo sve vi i tamo je mir.

Imate privatnost i imate vrijeme da se opustite i doživite avanturu koju je riječima doista teško opisati. Osjećate mir. Toplinu. Dobru energiju. Sinergiju prirode, čovjeka i životninje. Osjećate ljubav.

Osjećate kao da je vrijeme stalo i imate priliku potpuno upiti trenutak.

Wild Brač je iskustvo koje je teško riješima opisati, ali koje želite ponoviti.

Na raspolaganju naši domaćini imaju ranč i više konja, a nas je dočekao konj pasmine holstein, imena Cartaz. Predivan! Impozantan! Karizmatičan i iznimno miran! Stiven nam je ispričao kako je deset godina živio u Zagrebu, a ova priča koju je pokrenuo na rodnom Braču izazvala je odlične reakcije i veliko zanimanje javnosti. Sve što se radi poštuje potrebe konja i jako brine da se ne umaraju i da jednostavno budu zadovoljni.

I to je ono što se osjeti.  A ja ne znam kako ni opisati kako sam se ja osjećala. Osjećala sam se slobodno, nesputano, potpuno sretno. Zahvalno.

Baš ovo je Brač kojem sam se nadala. Baš ovo je Dalmacija kakvu sam očekivala. Danas je bit svega emocija i iskustvo. Baš ovdje sam, u ovom netaknutom dijelu bračkog otoka dobila avanturu koja mi je takla srce u nekim neviđenim dubinama.

I za kraj, nema klasičnog završetka u kojem vam serviram sve informacije jer, shvatili ste, ovo nije takva priča. Potražite Wild Brač na Instagramu i pišite u inbox, ako postoji nešto što vam od srca preporučam to je onda ova divljina nakon koje nastupa čista milina…

Zahvaljujem na prekrasnim trenucima, veselim se povratku! Stiven Razmilić, hvala na svemu! 

Fotografije: Ivor Mažar

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
111PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE