Vrtni centar Viškovo ima sve za vaš savršeni vrt, ali i atraktivan asortiman za uređenje doma
V

Posjeti VRTNOM CENTRU VIŠKOVO posebno nas vesele! Nakon što smo u prošlom navratu saznali sve o PREKRASNOM CVIJEĆU I ZAČINSKOM BILJU, ovoga puta smo se s novim  pitanjima znatiželjno uputili u omiljenu nam vrtnu oazu. Ono što moramo spomenuti ovom prilikom je kako zahvaljući brzoj cesti koja povezuje Rijeku s Viškovom, sada vam je od grada do Vrtnog centra Viškovo potrebno desetak minuta vožnje što nas je jako ugodno iznenadilo!

Dočekali su nas Predrag Krga i Ivana Malbaša te nas proveli lokacijom i pružili nam odgovore na sva pitanja i nedoumice.

Ivana Malbaša i Predrag Krga

Prilikom zadnje posjete pričali smo o biljkama, ovoga puta zanima nas što sve imate u ponudi za vrt i okućnicu?

U ponudi imamo veliki izbor alata za vrt te STIHL i Bosch uređaja. Sve potrebno za početno uređenje, od folija, geotekstila, mreža, zemlje i supstrata, gnojiva do završnih koraka u uređenju, kao što je postavljanje trave u roli, umjetne trave, ukrasnih kamenčića i kamenih oblutaka te opločnika.

Možete li nam otkriti više o opločnicima?

Opločnici predstavljaju kamen temeljac svake lijepe okućnice. U ponudi imamo mnoštvo boja, formata i različitih obrada površina Semmelrock opločnika. Svakako možete doći kod nas i porazgovarati kakve bi opločnike htjeli i što s njima želite postići te prolistati katalog i vidjeti koje su mogućnosti s vaše strane. S opločnicima ne možete pogriješiti, a mi smo tu za svaki savjet i pomoć pri izboru.

Sigurni smo da mnoge pratitelje Stiluete zanima i kakve vrste vaza imate u svojoj ponudi?

U našem Vrtnom centru Viškovo možete pronaći velik izbor ukrasnih vaza i žardinjera od betona, terakote i plastike, kao i reciklirane plastike. Izdvojili bi ipak najpopularnije PVC vaze renomiranih europskih tvornica Elho i Euro3plast čiji smo distributeri i uvoznici za RH, koje svojim modernim dizajnom i širokim izborom boja upotpunjuju svaki prostor u kojem boravimo. Idealne su za uređivanje doma, balkona, terasa, dvorišta, ali i poslovnih prostora.

Također, bitno je napomenuti kako u ponudi imamo različite veličine vaza pa tako i XXL PVC vaze velikih dimenzija (i do 2m promjera), koje su namijenjene za sadnju velikog bilja poput višegodišnjih maslina, palmi te raznih ukrasnih stabala ili grmova. Ukoliko želite stvoriti atmosferu u svojem domu ili okućnici, za vas imamo i atraktivne LED svjetleće vaze koje privlače poglede i prostor čine spektakularnim.

I za kraj, ne smijemo zaboraviti i na uređenje interijera doma ili nekog drugog unutarnjeg prostora, što nam preporučate iz svog asortimana?

Tako je, ne smijemo zaboraviti na sobno bilje koje čini ukras svakog doma. Na odjelu naše cvjećarnice uz već spomenute ukrasne vaze možete pronaći veliki izbor lončanica sobnog bilja. Ako niste sigurni koju biljku odabrati pomoći ćemo vam pri izboru te dati stručan savjet kako njegovati Vašu biljku. Za one koji, možda misle da ne mogu brinuti o sobnom bilju, u ponudi imamo i umjetne biljke i stabla te zelene zidove koji svojim izgledom ne odskaču od izgleda pravih.

Svakako ako tražite nešto čega trenutno nema u ponudi, može se i dodatno naručiti.

Sve na jednom mjestu, sve za savršen vrt, ali i dom, u današnjim vremenima imati svoju zelenu oazu znači imati svoj mir i relaksaciju, ako, poput nas, niste sigurni kako krenuti i koji su koraci potrebni, ne brinite! Vrtni centar Viškovo dat će Vam odgovore, profesionalne upute i prijateljske sugestije.

Pripremila: Stilueta

Fotografije: Ivor Mažar za Stiluetu

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci