Vrijeme je za Hello Summer event u prekrasnom ambijentu hotela Esplanade u Crikvenici!
V

Nikad kao ove godine nismo toliko čekali ljeto i sve te prekrasne bezbrižne trenutke! Dolazak ljeta treba prigodno obilježiti,  a za to se pobrinula Monika Kargačin, vlasnica Studio Moni beauty centra koja je nakon uspješnog događanja „Ladies Night“ krajem godine odlučila ponovno napraviti nešto posebno.

Događanje će se održati u prekrasnom ambijentu hotela Esplanade u Crikvenici, 21.lipnja  s početkom u 19 sati. Goste očekuje druženje uz večeru koja uključuje: tartar od tune na podlozi od rajčica i kapara, pureće rolice nadjevene šunkom i kaduljom u umaku od dimljenog sira, povrće na žaru, složena lisnata salata, pana cota s preljevom od vrućih malina.

Hello summer!

Hello summer❣Terasa hotela Esplanade – Crikvenica21. lipnja 2020. nedjelja u 19 sati.Prošlo je već šest mjeseci od naše zadnje zabave Ladies night. Vrijeme je da se opet družimo i zabavimo, a ovaj put i da saznamo novosti o njezi kože. Što sve vaša koža treba da bi bila lijepa i njegovana te na druga pitanja odgovoriti će vam edukatorica brenda Maria Galland. Uz večeru u tri slijeda pripremili smo vam nagradnu igru i egzotičnu točku iznenađenja (nisu striperi).Za zabavni dio programa DJ Annie Who.Cijena ulaznice je 250 kuna po osobi uz piće dobrodošlice.INFO i rezervacije u beauty centru Studiju Moni ili na tel. 091 888 0718

Objavljuje Studio Moni beauty centar u Nedjelja, 31. svibnja 2020.

Studio Moni u suradnji s Biokozmetikom stoji iza događanje koje će nas uvesti u ljetne dane, a kako bi ljeto dočekali spremni imat ćete priliku čuti i  edukativno predavanje o njezi kože, ali i kupiti  premium kozmetiku Maria Galland po promotivnim cijenama.

DJ Annie Who, egzotična točka iznenađenja, darivanje, večer u Crikvenici obilovat će lijepim trenucima i nezaboravnim uspomenama, svoju ulaznicu, po cijeni od 250,00 kn, naručite putem telefona 091/888-0718, broj mjesta je ograničen, a organizatori najavljuju večer za pamćenje. Vidimo se u Crikvenici!

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci