Vrijeme je za CITY 45 20 nakon kojeg slijedi i LIGHT TRANSFORMATION GRADINA!
V

Nedjelja na Gradini protekla je u znaku prekrasnog druženja, stvaranja nekih novih uspomena jer prvi put održalo se događanje CITY 45 20 KID’S EDITION,  a modnom pistom s atraktivnim pogledom na Rijeku prošetale su majke, djeca, bebice, trudnice i riječke blogerice! Imali smo prilike uživati u kolekcijama Takko Fashion, Idexe, C&A iz riječkog ZTC-a, Baby Centra i branda mama.donna kao i kolekciji iz Optike Viktor Shahini. 

Porsche Inter Auto Rijeka predstavio je Seat automobile i atraktivne sadržaje za djecu, posjetitelji su imali priliku probati Nusha i Mattan parfeme, Skinfinity kozmetiku, Avon novitete i uživati u novom broju magazina Mama i beba. Paštaria je uz Trgovačko-tekstilnu školu imala svoju kreativnu radionicu. Plesni studio Lorena predstavio se plesnom izvedbom koja je oduševila prisutne!

A sada je vrijeme  za veliko finale i CITy 45 20 modnu manifestaciju! Iako je riječka kiša pomrsila planove svim ljubiteljima mode, festival koji u imenu nosi koordinate grada, na Trsatskoj će gradini ove subote, 20. srpnja ipak doživjeti svoje šesto izdanje. Ponad grada susrest će se moda i umjetnost, ples i glazba, ljepota i glamur u SUNSET EDITION CITY 45 20 varijanti revije, a jedinstven prostor kaštela dat će ovoj modnoj manifestaciji posebnu draž. I ove godine u pripremi je posebna tematska haljina koja će unijeti unikatan izričaj na najljepšu modnu pistu na Kvarneru. Posebnu haljinu ove je godine osmislila i pripremila Radojka Simičević, Vivien moda, a nosi naziv „Karolina Riječka danas“. Poznati modni brendovi riječkoj će publici predstaviti svoje novitete pa će tako posjetitelji u sklopu Ljeta na Gradini moći svjedočiti pravoj modnoj rapsodiji.

Na modnoj manifestaciji predstavit će se riječki brandovi Lusso Couture, Andrea Anić Profound Apparel, Sally atelier, a svoju kolekciju predstavit će i Trgovačko – tekstilna škola iz Rijeke kao i umjetnica Mirna Sišul. Iz Istre dolazi Anima M., a iz Zagreba Hunić Design Sisters, dok će modne izlaske krasiti novi modeli Optike Viktor Shahini. Prvi put imat ćemo priliku vidjeti i flower fashion design reviju s potpisom studija Ti me ami, a posjetitelji će imati priliku upoznati se s Dr Vivian’s Anti Aging serumom koji je i generalni pokrovitelj manifestacije – jer, ljepota i moda uvijek su usko povezane!

Osim što će zasjati modne kreacije, u modnom ruhu zasjat će i sama Gradina koja će za ovu priliku svoje zidine pretvoriti u osebujnu modnu pistu kojom će prošetati brojna poznata lica hrvatske modne i društvene scene. Modna revija počinje u 19.00 sati.

Nakon modnih trenutaka, od 21.30 sati slijedi Light Transformation Gradina, kada će svjetlosni efekti još jednom zagospodariti Gradinom – stoljetnom damom koja je nepresušan izvor inspiracije za stvaranje novih vizura, dojmova i inspirativnih evenata. Tako će, nakon što modeli prošeću nove kolekcije pistom Trsatske gradine, zidine kaštela doživjeti pravu transformaciju pomoću profesionalne produkcije i brojnih svjetlosnih efekata za koje je ove godine zadužen tim iz renomirane tvrtke dBoki Sound&Light.

Specifičnost Gradine leži upravo u njenim jedinstvenim arhitektonskim elementima, koji će biti u fokusu i ovoga puta te će odigrati glavnu ulogu u stvaranju neponovljivih vizualnih doživljaja. Priča o svjetlosti bit će ispričana uz glazbenu podlogu DJ-a BRUNS LAY – glazbenika iz Rijeke koji iza sebe ima inozemnu karijeru, a nakon što se okušao u različitim žanrovima – od latina do hip hop-a, razvio je ljubav prema house glazbi u čijim će ritmovima ove subote zaplesati i publika Ljeta na Gradini.

Posjetitelji će u ovoj ljetnoj večeri moći uistinu uživati u čak dvije tematsko – konceptualne manifestacije, ali i pogledu na grad. Trsatski kaštel poprimit će sasvim nove obrise – u različitim bojama i oblicima te ugostiti modne novitete koji će zasigurno izazvati oduševljenje!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci