Volite čitati autobiografije? Super naslove pronašle smo u ZTC-u!
V

Opet smo zavirili u riječki ZTC i pronjuškali po trgovinama kako bi se opremili za godišnji odmor. Kupaći i dodaci su spremni i modni dio priče smo riješili!

U mnoštvo trgovina koje se nude u ZTC-u, ne možemo a da ne zavirimo u knjižaru Znanje. Raj za sve koji dane provode čitajući knjige i vole se ‘izgubiti’ u slovima.

Potražili smo neka zanimljiva štiva koja ćemo čitati na plaži, u hladovini, s koktelom i li kavicom u ruci. Pa, bacimo se na naše preporuke!

Fokusirali smo se na autobiografije, pa ako ste ljubitelji istih, nastavite čitati, jer imamo zanimljive preporuke.

Princ Harry – Rezerva

Prvi put princ Harry pripovijeda nam svoju priču, kao kroničar vlastita putovanja, brutalno i hrabro iskren. Rezerva je prekretnica, puna važnih uvida, otkrića, samoispitivanja i teško stečene mudrosti o vječnoj premoći ljubavi nad tugom. Cijena je 24,90 € (187,61 kn).

Tina Turner – Moja ljubavna priča

Tina Turner – neprikosnovena kraljica rock“n“rolla i živuća legenda – iskreno progovara o svojoj bogatoj karijeri i turbulentnom privatnom životu u ovoj fascinantnoj autobiografiji.

Tina Turner prodala je 200 milijuna albuma i time oborila rekord u povijesti glazbene industrije. Osvojila je mnogobrojne nagrade, od kojih dvanaest Grammyja, i prodala je više ulaznica od bilo kojeg samostalnog umjetnika u povijesti.

„Moja ljubavna priča“ uzbudljiva je i inspirativna ispovijest žene koja se usudila prijeći sve prepreke koje su joj se našle na putu. Prožeti Tininom prepoznatljivom empatijom, borbenošću, energijom, srcem i dušom, ovi su memoari očaravajući i dirljivi kao njezine pjesme. Cijena iznosi 17,12 € (128,99 kn).

Matthew McConaughey – Zelena svjetla

Otkrijte memoare glumca nagrađenog Oscarom koji su promijenili živote i inspirirali milijune čitatelja nepokolebljivom iskrenošću, nekonvencionalnom mudrošću i lekcijama o životu s većim zadovoljstvom.

„Riječ je o ljubavnom pismu. Životu. Ovo je knjiga o hvatanju zelenih svjetala i uviđanju da se i žuta i crvena svjetla s vremenom pretvaraju u zelena.” Cijena iznosi 17,12 € (128,99 kn).

Bono – Surrender: 40 pjesama, jedna priča

40 pjesama, jedna priča.

Autobiografija frontmena grupe U2 koja već četiri desetljeća puni stadione.

Iznimna autobiografija borbenog umjetnika koji otkriva da je u najboljem izdanju kad nauči kako se predati. Epizodična i bez zadrške, introspektivna i prosvjetljujuća, Surrender Bonova je životna priča, posložena – ali ne odveć uredno – oko četrdeset pjesama grupe U2. Cijena iznosi 32,90 € (247,89 kn)

Tko čita upija svijet na jedan poseban način, i raste.

Uživajte i čitajte, malo knjige, malo Stiluetu.

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC.HR
Tel: +385 51 561 014

Fotografije: Helena Balaž – HBstudio

Izvor: Znanje 

Prethodni tekst – Nakon kupovine na sniženjima u ZTC-u, svratite po cvijeće za ljepši dom!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci