LARIE uskoro otvara web shop i prodajno mjesto u Zagrebu
L

Dizajnerica Marina Matić predstavila je novu raskošnu i glamuroznu kolekciju vjenčanica “Chic bajka”

Najvažniji dan u životu svake žene je vjenčanje pa je za taj poseban i jedinstven dan dizajnerica Marina Matić ispred brenda LARIE pripremila ženstvene, chic, a ujedno i vrlo  elegantne vjenčanice koje će sigurno ostaviti trag.

Odabir vjenčanice uvijek pobuđuje razne emocije stoga je kolekcija vjenčanica “Chic bajka” kreirana za sve odvažne buduće mladenke koje žele izgledati drugačije i biti zapamćene. Naglašena silueta sirena kroja koja prati liniju tijela, čipka, perle, cvjetovi, cirkoni i poludrago kamenje samo su dio detalja ove kolekcije.

Svaka vjenčanica iz LARIE radionice je ručno izrađena, ručno vezenih perlica i poludragog kamenja, a za jednu je potrebno čak 336 sati predanog rada.

Osim sirena kroja tu je i A kroj gdje til naglašava svu raskoš. Za neke haljine je potrošeno 30-50 metara tila i čipke. Prorez daje efekt zavodljivosti za odvažnije mladenke, dok je perje već nekoliko sezona nazaobilazan detalj za chic vjenčanice. Naglašena ramena uvijek ističu ženstvenost i profinjenost. Za naglašavanje i isticanje oblina odabir su vjenčanice sa korzetima koje su posebno ženstvene.

Kroz svaki model LARIE je ostavila svoj prepoznatljiv trag i sve vjenčanice izrađuju se po mjeri i preferenciji klijentice.

Zimska chic bajka i vjenčanje iz snova može početi sa LARIE vjenčanicama koje slave ljepotu žene u svakom smislu.

Kampanja je snimana u Etnografskom muzeju, fotografije potpisuje John Pavliš, za make-up je zaslužna Dijana Sajko, a svečane i glamurozne frizure potpisuju Tanja Kustović I Keune tim.

LARIE kreacije uskoro će biti dostupne i preko WEB SHOP-a, a početkom 2023. godine planira se i otvorenje prodajnog store-a u Zagrebu. Sve upite i rezervacije termina pošaljite na e-mail adresumalackovic@gmail.com ili se javite preko Instagram profila @lariemarinamatic.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – NOVU LARIE KOLEKCIJU PREDSTAVLJA 7 HRVATSKIH DIVA I GLUMICA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci