Stilueta u posjeti: Vivian Jurković otkriva sve o novoj Dr. Vivian’s Silhouette kremi
S

Posjetili smo dr. med. dent. Vivian Jurković koja godinama slovi i kao jedna od napoznatijih stručnjakinja za estetsku medicinu u Hrvatskoj.

Svoju karijeru u estetskoj neinvazivnoj medicini započela je prije desetak godina, kroz visoku i prestižnu edukaciju. Njezino znanje velikim se dijelom bazira na dr. Bob Khanna Training Institute-u u Londonu, gdje je izgradila temelje za njezin izuzetan rad na području neinvazivne estetske medicine lica.

Vivian je pokrenula i uspješan brend Dr Vivian’s Estetics. Njegu lica upotpunila je novim i prvim proizvodom za njegu tijela, a po čemu je krema za tijelo Dr. Vivian’s Silhouette posebna saznajte u našem razgovoru!

 

Dr. Vivian Jurković svoju karijeru temelji na visokoj edukaciji, ali i konstantnoj želji za napretkom i praćenjem najnovijih trendova u estetskoj medicini, kao i inovacija na području tehnologije te njezine primjene. Brend kozmetike bilježi sve zapaženije uspjehe, a nakon njege lica na red je došla i krema uz koju njega tijela postaje vaša omiljena rutina.

Već ima i još jedan novitet koji vam jedva čekamo predstaviti kao i detalje novog poslovnog odnosa i suradnje Vivian Jurković te naše osnivačice i glavne urednice – Marije Mažar.

Propustili ste naš tekst u vezi promocije brenda Dr Vivian’s Estetic u Zagrebu? Pročitajte ga sada!

Fotografije / video: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci