Vitomir Maričić, besprijekoran stil i besprijekoran stav na putu ka ispunjenom životu #Eudaimonia2020
V

Tanka je granica između hrabrosti i ludosti,  tanka je linija ponekad između ustati i odustati. Ali, neki su ljudi jednostavni rođeni da budu hrabri, da uvijek ustaju, da pomiču granice. Osvajaju divljine. Upoznaju dubine.

Vitomira Maričića teško je opisati u nekoliko redaka isto kao što je teško nabrojati sve njegove avanture, od osvajanja morskih dubina, vođenja ekspedicija, pomicanja granica na nebrojene načine.

 

Vitomir Maričić, elegancija u neprestanoj potrazi za avanturama

Mi smo ga upoznali u jednom novom izazovu, kao ambasadora #Eudaimonia2020 inicijative na snimanju koje se odvijalo u Tresorinu sushi & oyster baru u centru Rijeke. 

„Sva nova iskustva su uvijek dobrodošla i s obzirom da je na svijetu već sve istraženo, onda jedino što možemo istraživati su ljudi, sami sebe i neke nove interakcije, uživam u svakoj prilici za nekim takvim istraživanjem.“

 

Kao i uvijek, pripreme za snimanje počele su trenucima apsolutnog uživanja u riječkom Gentlemen’s Shopu

Sportske aktivnosti, hobiji, avanture, neprestana pomjeranja osobnih granica i poimanja svijeta oko sebe. I onda jedna sasvim drugačija avantura. Modna, ali s moćnom porukom.

Znatiželjnom duhu Vitomira Maričića Fidelio niche odijelo pristaje kao saliveno.

 

Odabir najkvalitetnijih materijala i ručna izrada, Fidelio odijelo savršeno je za savršen prvi dojam

Dok neki vječno tragaju za izgovorima, drugi tragaju za avanturama i pristaju na izlaske iz zone ugode, svjesni da je svaki dan nova prilika, nova stranica koju treba ispuniti.

 

„Osim osobne odluke da se živi  jedan alternativniji život mislim da čovjek mora imati sposobnosti koje će mu to omogućiti, u puno sam navrata objašnjavao ljudima da samo moraju odlučiti, početi se baviti čime žele i da će se stvari složiti same od sebe. Sve treba probati i ništa nije nemoguće.“

 

Odličan u svim izazovima, modnim, sportskim, životnim!

Vitomir je iz Fidelio odijela vješto uskočio u ronilačko odijelo, a sve kako bi u svoje pothvate upisao  osvajanje Guinnessovog rekorda.

Pogled ispod površine sjajno je iskustvo, no Vitomiru Maričiću to je svakodnevica i boravak pod vodom njemu je nešto što ga izaziva da ide dalje i istražuje svoje mogućnosti. Baš zato, ovaj riječki sportaš, poznati ronilac na dah i svjetski rekorder u više disciplina najavio je obaranje Guinessovog rekorda u kategoriji Najduži podvodni hod. 

 

‘Rekord koji ćemo pokušati oboriti 9. travnja u disciplini najdužeg podvodnog hoda, prema Guinness asocijaciji. Dosadašnji muški rekord iznosi 79,9 metara, a postavio ga je jedan od turskih reprezentativaca upravo u Turskoj. Thalasotherapia u Opatiji ima idealan bazen za takav pothvat, na kojem ćemo organizirati i pripreme koje će se sastojati od niza specifičnih hipoksijskih i hiperkapnijskih režima te situacijskih podvodnih šetnji, a u svom vremenu priprema, tim će pratiti ključne tjelesne parametre vezane uz krv, srce i mišiće, te ih unaprjeđivati najmodernijim modelima treninga, ali isto tako i analizirati nesvakidašnja stanja u kojima se nalazi organizam ronioca”, otkrio je Vitomir Maričić!

 

Pripreme su počele, iz Fidelio odijela u ronilačko odijelo! Foto: Vladimir Šoić

Ne sumnjamo da će pothvat biti uspješan, FIDELIO ambasador ujedno je ambasador kvalitetnog stila života u kojem nema mirovanja, koji nas potiče da pomičemo svoje granice i živimo punim plućima. Dišemo punim plućima. Volimo život i sve što nam donosi!

 

 

 

Više od odijela. Fidelio, Gentlemen’s Shop, Eudaimonia. To je stil života.

GENTLEMEN’S SHOP zna jako dobro odabrati svoja zaštitna lica, sve su to osobe koje nadahnjuju i koje svojim životnim stilom tako jednostavno,  bezbrižno i sa stilom nose poruku: Ne postoji nemoguće. I znate što? U pravu su. 

 

Fotografije: Ivor Mažar za projekt Eudaimonia

PRIJAŠNJI INTERVJUI:

Miroslav Kljajić, ambasador projekta Eudaimonia i ljubitelj lijepih životnih trenutaka #Eudaimonia2020

 

Dorijan Skoblar zna savršen omjer sastojaka, za koktel, za život! #Eudaimonia2020

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci