Visoko učinkoviti anti-stres proizvodi za spavanje – svjetski hit konačno dostupan u Hrvatskoj!
V

“Ne znam je li mi teže ujutro ustati ili navečer zaspati.”
„Probudim se i dalje umorna, a onda tijekom dana nemam snage napraviti sve što sam zacrtala.“

Čini vam se poznato?
U vremenu u kojem živimo (a 2020. godina kao da je mjerna jedinica za stres ) uz sve loše što nam je donijelo ovo vrijeme i kvalitetan i opuštajući san djeluje kao nešto potpuno neostvarivo.  Kada nakon dugog vrpoljenja po krevetu konačno i zaspite taj je san najčešće isprekidan i nekvalitetan, a jutra i dani poslije takvog sna su umorna jutra s bolovima i neproduktivni i naporni dani.

Stres vam čini da i kada ste jako umorni ipak ne možete zaspati. Srce kuca brže, mišići su napeti, mozak radi punom parom, i umjesto da se tijelo postepeno relaksira, a vi opušteni utonete u san,  stres čini da ste u konstantnom stanju nervoze i budnosti. Važnost dobrog sna presudna je za nesmetano funkcioniranje ali i za očuvanje zdravlja. No, maksimalna udobnost jastuka ili madraca jednostavno nije dovoljna – jer iako pruža potrebnu potporu vašim kostima i mišićima udobnost ne može efikasno ublažiti stres. 
Dokazano učinkovit anti-stres tretman u jastucima i podlogama za spavanje, nalazi se u proizvodima linije Biocrystal® living.

Proizvodi su to koji  uz savršenu udobnost, vrhunske materijale i dugotrajnu izdržljivost nude i jedinstveni utjecaj Biocrystala®.

Biocrystal® tehnologija inovacija je hrvatske pameti, već neko vrijeme poznata u svijetu, a sada dostupna i u Hrvatskoj u premium proizvodima po pristupačnim cijenama. Bioicrystal® tehnologija bazirana je na potpuno prirodnoj mješavini kristala koja dokazano ublažava stres i potiče relaksaciju prije spavanja. Koristeći najbolje iz prirode – kristale, Biocrystal® prvi u svijetu nudi učinkoviti anti-stres tretman u krevetu. 


Konačno možete zaspati relaksirani i probuditi se odmorni i bez bolova. Oslonite se na Biocrystal® Living anti-stres liniju proizvoda za spavanje i jutra će ponovo postati vaš omiljeni dio dana.

Zavirite u njihovu prirodnu oazu kvalitetnog sna i doznajte sve o anti-stres proizvodima za spavanje, svjetskom hitu sada dostupnom i u Hrvatskoj.


Fotografije: Ivor Mažar (kampanja: Studio Kate, Renata Sabljak make up)

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci