Vinski dnevnik by Ines Matić Matešković-Blanc de Noir Brut 2020., vinarija Veralda
V

Vinski dnevnik ima posebnu priču. Naša je ovotjedna preporuka pjenušac izvrsne istarske vinarije Veralda.  Od 2015. godine vinarija Veralda ima i certifikat ekološke proizvodnje što ju čini najvećom ekološkom vinarijom u Istri. Kako bi bolje upoznali vinariju i pjenušac koji preporučamo pogledajte video prilog naše Ines Matić Matešković.

Ines Matić Matešković

Doc. dr. sc. Ines Matić Matešković, sommelierka je s diplomom Hrvatskog sommelier kluba koja poučavanjem o vinu želi proširiti vinsku kulturu. Sommeliersko iskustvo kontinuirano gradi od 2016. godine, organizira i održava brojne radionice i vođene degustacije te predstavlja vina na relevantnim vinskim sajmovima i konferencijama. Kroz Vinski dnevnik na portalu Stilueta želi vina i vinarije koje predstavlja približiti zaljubljenicima u vina, opisujući vino vokabularom koji podjednako mogu pratiti vinski znalci, ali i oni koji tek ulaze u svijet vina.

VIDEO PRILOG:

 

Napomena: Čestitamo dobitnicima darivanja vezanima uz prošlu kolumnu Vinski dnevnik, putem Facebooka vino je osvojila Patricia Krasić, putem Instagrama @petra_05_24. Javite nam se u inbox s adresom i kontakt telefonom! Uskoro novo darivanje, naravno, na redu je… Veralda!

Foto/video: Ivor Mažar

Sadržaj je sponzoriran.

Prošlotjednu kolumnu Vinski dnevnik potražite na linku. 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci