Vinski dnevnik by Ines Matić Matešković – Malvazija Afrodita vinarije Matić
V

Sigurni smo da uživate u prvim ljetnim danima. A sigurni smo i da ćete uživati u povratku naše rubrike Vinski dnevnik koju realiziramo u suradnji s Ines Matić Matešković.

Doc. dr. sc. Ines Matić Matešković, sommelierka je s diplomom Hrvatskog sommelier kluba koja poučavanjem o vinu želi proširiti vinsku kulturu. Sommeliersko iskustvo kontinuirano gradi od 2016. godine, organizira i održava brojne radionice i vođene degustacije te predstavlja vina na relevantnim vinskim sajmovima i konferencijama. Predavačica je na tečajevima Hrvatskog sommelier kluba, ambasadorica pjenušaca Bottega u Hrvatskoj, a odnedavno i ambasadorica Kvarner Wines. Kroz Vinski dnevnik na portalu Stilueta želi vina i vinarije koje predstavlja približiti zaljubljenicima u vina, opisujući vino vokabularom koji podjednako mogu pratiti vinski znalci, ali i oni koji tek ulaze u svijet vina.

Ines Matić Matešković

A znate li koje je vino osvojilo zlato na Decanterovom natjecanju? Malvazija Afrodita vinarije Matić! Kako kaže Ines, radi se o vinu s karakterom, a čime je sve osvojilo našu sommelierku saznajte odmah! Pogledajte novi video prilog:

 

Pratite ljetno izdanje naše rubrike koja dolazi uz novitete! Kolumnu će pratiti i darivanja! Vinska scena itekako je zanimljiva i uspješna! Pratite nas četvrtkom i upijajte kapljice vinskih znanja!

Malvazija Afrodita vinarije Matić
Malvazija je osvojila Decanterovo zlato!

Želite li i vi biti dijelom našeg Vinskog dnevnika? Javite nam se putem maila marija@stilueta.net ili putem DM-a na društvenim mrežama! Vinski dnevnik projekt je u realizaciji portala Stilueta i sommelierke Ines Matić Matešković.

Foto/video: Ivor Mažar

Sadržaj je sponzoriran.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci