Vinska tura Korčula – Pelješac u organizaciji riječke agencije World Traveler, ljeto je upravo postalo zanimljivije!
V

Ako te u društvu opisuju kao ljubitelja vina i istinskog hedonista, a tvoje je ime asocijacija za nekoga tko “baš zna uživati u životu”, onda nemaš ispriku i ne možeš propustiti sjajnu vinsku turu po Korčuli i Pelješcu koju je osmislila riječka agencija World Traveler!

Ukratko:

? Orgnaizirani polazak iz Rijeke i Zagreba (a mogu te pokupiti i u Splitu)

? Termin: 27.08. – 30.08.2020.

? Lokacije: Korčula & Pelješac

? Na popisu za degustaciju su čuveni Dingač i Postup, Plavac mali, Rukatac, Pošip, Grk… Zvuči dobro? Bit će i degustacija s preko 40 vrsta rakija, nagrađivanog maslinovog ulja, srdela. A tek slasne primorske delicije pod pekom, u konobama koje se otvaraju samo za nas! Mljac!

? Cijena: 2250kn po osobi, a uključuje 3 noćenja s doručkom u Lumbardi, kao i večere, sve degustacije i obilaske po programu, prijevoz te usluge pratitelja i vodiča.

? Bogat i živopisno opisan program putovanja provjeri na: https://bit.ly/3fFXElq

?Prijateljski savjet: Pažljivo čitaj, poželjet ćeš da krenemo već sutra. Ali zato te ništa ne sprečava da na vrijeme rezerviraš 2 dana godišnjeg za sjajan završetak ljeta!

I ne brini, ako se bilo što promijeni ili nas korona omete u planovima, novac vraćaju ili mijenjaju termin. Možeš biti na miru. ?

? OPREZ, postoji velika opasnost da će ti se ova četverodnevna tura neizbrisivo urezati u pamćenje i ostati kao podsjetnik dobro utrošenog vremena do kraja života jer… jer jednostavno teško je pronaći prave riječi kojima bi se mogla opisati osim vlastitim iskustvom.

Ako si za, javi  se na:
 0800 666 669
? 099 200 22 30 (dostupan 24/7)
? info@world-traveler.hr
? Žrtava fašizma 2, 51 000 Rijeka

Eto, ljeto je upravo poprimilo novu dozu znatiželje i hedonizma! Sve programe uigranog i kreativnog riječkog tima koji voli putovanja, ali i lijepi život, pogledajte na službenoj internetskoj stranici WORLD TRAVELER.

Dodat ćemo još samo: Jednom se živi! Sretan put!

Fotografije i tekst: World Traveler

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci