Vikend u ZTC-u u znaku super #backtoschool događanja!
V

Jeste li vašem školarcu nabavili školsku torbu, pernicu, bilježnice? Imate li tenisice, jesensku odjeću, jaknicu? Sve što vam treba za novi školski početak imaju trgovine popularnog shopping centra, a ZTC ovoga vikenda ima i super program događanja!

Ovu subotu, 02. rujna, s početkom u 11 sati, očekuje vas Back to school revija. Pogledajte nove kolekcije i uživajte u atmosferi koju će dodatno zagrijati Plesni studio Trinity & co i raspjevani članovi popularnog projekta PjesmaRIca.

U 18 sati, pažnju preuzima Ana Banana! Ana Banana je interaktivna predstava koja svaki put obrađuje drugu tematiku, a mališanima donosi prekrasne trenutke i odličnu zabavu! Nije čudo da je već postala prepoznatljiva i da budi velik interes! Povedite mališane, uživat će!

Kako bi roditelji i djeca ponedjeljak dočekali spremni, bez panike i nervoze, dobro će doći informacija da je ZTC otvoren svake nedjelje u rujnu.

Iskoristite vikend za zabavne #backtoschool trenutke i pripreme. Škola ima svoje radosti, a ima ih i ZC koji se pobrinuo da prvi vikend u rujnu prođe s puno radost!

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Odlični sadržaji vas očekuju ovog rujna u ZTC-u!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci