Vikend u Opatiji svidjet će se ljubiteljima pive, vrhunske hrane i odlične zabave!
V

Od 27. do 29. rujna svi ljubitelji piva, vrhunske hrane i dobre zabave pozvani su na terasu opatijskog hotela Continental, na kojoj će se održati treće izdanje ‘Craft Beer & Sausage’ vikenda u organizaciji Amadria Park hotela iz Opatije. Isto kako pravi crafteri pomno stvaraju svoje pivo po jedinstvenim recepturama, organizatori pripremaju poseban gastronomski događaj s atraktivnim ambijentom koji će oduševiti sve željne nezaboravnog provoda.

Raznovrsni spektar zanatskih piva jedinstvenog okusa, zasigurno će privući sve pivoljupce – radi se o pivovarama Međimurski lepi dečki, Nova runda, PriMarius Craft Brewery, Bura Brew, Zmajskoj pivovari te 5th Element Craft Beer Daruvarskoj pivovari. 

Za sve pivske gurmane priprema se u subotu i posebna pivska večer ‘Craft Beer & Food Pairing’, kada će se uz svaki slijed posebno osmišljenog menija sljubljivati i odgovarajuća vrsta piva. Posebni gosti iz pivovare ‘Nova runda’ uz svaki slijed predlažu jedno od četiri svoja piva.

„Najzanimljivija od njih je Žetva 2019 – radi se od isključivo svježeg hmelja koji se mora ubaciti ‘u kuhanje’ unutar 24 sata otkad je ubran. Njegova proizvodnja upravo je dovršena, a ove godine koristili smo hmelj ‘Styrian Wolf’, slovensku sortu hmelja.“, rekao je Marko Filipin, headbrewer Nove runde koji dresira sladove i hmeljeve u #DoživiHmelj ritmu.

Sve posjetitelje očekuju i ukusne domaće kobasice te posebna pivska jela u Osteriji da Ugo koja će se moći kušati i cijeli tjedan nakon ovog događanja, do 6. listopada. Slasni fuži s vrganjima i pancetom, teleći file u umaku od piva s kroketom i ostale poslastice bit će pravi dodatak biranim craft pivima.

„Tijekom ‘Craft Beer & Sausage’ vikenda neće se samo točiti omiljene craft pive, nego će svi posjetitelji moći uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi, od kojih bih izdvojio domaće kobasice koje pripremaju naši kuhari. Meso za njih nabavljamo od malih slavonskih uzgajivača svinja, a dimljene su u našoj vlastitoj pušnici na bukovom drvetu. Za njihovu pripremu se naravno koristi i ljuta domaća paprika, savršen spoj koji će se sljubiti s pivima raznih okusa i boja“, naglasio je izvršni koordinator marketinga Amadria Parka Ivan Sarajlić.

Uživanje u bogatoj ponudi tijekom cijeloga vikenda upotpunit će i glazbeni programi. U petak od 18:30 sati nastupa ‘Supercover Band’, u subotu od 12 do 15 sati DJ Sasha Agram, od 17:30 do 22:30 sati ‘Top Show Live Band’, a u nedjelju od 12 do 16:30 sati ‘Memento’. Za večer ‘Craft Beer & Food Pairing’ potrebna je prethodna rezervacija stola na broj telefona 051/278-000.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci