Vikend preporuka: Doživite čar prošlih vremena uz Auto kino u Rijeci!
V

Danas za sve vas na Kvarneru imamo jednu super preporuku jer ovog vikenda Rijeka vas vraća u prošla vremena gdje ćete moći uživati u Auto kinu. U udobnosti vlastitog automobila, pod vedrim nebom i u odabranom društvu pogledajte na velikom platnu film “Američki grafiti” holivudskog štrebera Georgea Lucasa!

Novo izdanje Auto kina, u organizaciji Filmaktiva i Art-kina, održava se na parkiralištu Beretich (kod Teatra Fenice), u subotu, 30.3. u 19 sati.

Cijena ulaznice po automobilu iznosi 25 kuna (neovisno o broju osoba u vozilu), a kupnja je moguća na blagajni Art-kina svakog dana od 16 do 20:30 sati ili na samom ulazu u Auto kino prije projekcije.

Ulaz se nalazi u ulici Ivana Pavla II (kod Malog nebodera), a kako biste stigli na vrijeme i pronašli mjesto s dobrim pogledom, preporučamo nešto raniji dolazak (od 18:30). Film se prikazuje na velikom platnu, a zvuk prenosi putem radijske frekvencije u vašim limenim ljubimcima.

Pješacima je ulaz slobodan. Ako nemate automobil, ponesite mali tranzistor na baterije za zvuk filma. U slučaju da ga nemate, pokušat će vam ga organizatori osigurati. Udobno mjesto na parkiralištu pronalazite sami!

AMERIČKI GRAFITI 
Radnja filma događa se davne 1962. godine u toku jedne, posljednje ljetne noći grupe tinejdžera pred odlazak na koledž. Smješten u gradić Modesto, u Kaliforniji, film prati fenomene rock’ n’ roll kulture i cruisinga, vožnje automobilom kao društvene razonode, popularne među “baby boom” generacijom rođenom nakon 2. svjetskog rata. Kroz seriju vinjeta, “Američki grafiti” vode kroz uzbudljivu noć američke mladeži u njihovim retro automobilima, a čitavo ih vrijeme prati sveprisutni DJ Wolfman Jack, Usamljeni Vuk koji pušta rock and roll hitove iz tog razdoblja.

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci