Vikend ideja: Mali raj Konavle, nestvarno lijep doživljaj za dušu!
V

Proljeće je godišnje doba u kojem svaki vikend se zaputimo u neko drugi mjesto ili grad i istražujemo lijepu našu.

Ako ste željni nekog drugačijeg vikend izleta, da to nije klasično istraživanje gradova ili šetnja uz more, već želite sebi priuštiti jedno posebno iskustvo koje ćete zasigurno pamtiti – nastavite čitati.

Mali raj je obiteljska farma konja koje je smještena u prekrasnim konavoskim poljima.

Vlasnica ranča, Antea Konjuh, svoj je život posvetila brizi i treniranju konja, pa je omogućila da svoju strast prenese i na druge. Zajedno sa svojom majkom Iris, vodi ovo posebno imanje.

Ovo imanje nudi savršen miran odmor i iskustvo koje će oduševiti sve generacije – i male i velike. U Malom raju na hektarima pašnjaka, između visokih stabala i bistrim potocima uživaju konji s kojima možete uživati i opustiti se od užurbanosti i svakodnevnog života.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mali raj (@malirajkonavle)

U Malom raju se nude razne aktivnosti, pa tako možete jahati konje, otići na izlet na konjima, proslaviti razne događaje pa čak i pohađati školu jahanja!

Posjet ovom ranču će u vama probuditi sva osjetila, omogućit će vam povezivanje s prirodom, opuštanje s prekrasnim životinjama, i jednostavno upijanje ljepote prirode i života.

Čak šest veličanstvenih konja će uljepšati vaš boravak u Malom raju: Šarko, Diego Maradona, Master Code, Impactful, Mistral i Koperta.

Zimsko radno vrijeme je od 9 ujutro do 16 sati.

Proljetno i ljetno radno vrijeme je od 9 ujutro do 12/ ili 8 ujutro do 16 sati.

Detaljne informacije pronađite na linku.

Fotografije: Facebook/ Mali raj Konavle 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci