Vikend ideja: Lost bay beach bar pokraj Pule za totalni zen
V

Ovo ljeto nam je cilj posjetiti što više prekrasnih uvala i beach barova u kojima ćemo uživati u divnom ambijentu i super koktelima.

Jedno takvo mjesto se nalazi nadomak Pule, a mi Riječani ne krijemo ljubav prema Istri, pa već planiramo put za ovaj komadić raja. Kakvi smo samo sretnici kad nas nešto više od sat vremena vožnje dijeli od ovakvog mjesta.

Riječ je o Lost bay beach baru koji se nalazi na Puntiželi, pokraj Pule.

Cijeli beach bar je uređen u eco friendly bio stilu s prirodnim materijalima, što je učinilo da se ovaj bar u potpunosti stopi s prirodom.

Sav namještaj i interijer je ručno napravljen od otpada i drva koji su se nalazili na plaži, koja je prije dolaska beach bara bila zapuštena.

Osim kavica, osvježavajućih bezalkoholnih pića i super koktela, možete uživati i u ukusnim zalogajčićima – salatama, sendvičima, palačinkama… A ovaj beach bar je i – dog friendly! A nezaobilazan photo corner je must have svakog beach bara. Ma što vam više treba?

Također, vlasnici se brinu da svatko tko posjeti beach bar ostane oduševljen, pa je tako svakog dana organizirana i glazba uz razne DJ-eve.

Provjerite kako je bilo našoj urednici Mariji Mažar:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Mazar (@marijamazar)


Fotografije:  Jan Stojković, Facebook/ LOST by beach bar/ Instagram shizikashizi

Prethodni tekst – U popularni Diamond Club opet dolazi Shaquille O’Neal

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci