Probala sam novi Venus Viva tretman kod dr. Vivian Jurković. I prezadovoljna sam!
P

Beauty tržište posljednih godina buja! Proizvodi, inovacije, noviteti, iako sam radi Stiluete vrlo duboko ušla u beauty scenu priznajem da mi je svejedno teško popratiti što se sve događa i što se sve nudi.

Često ponavljam, u poslu, da nismo svi za sve i da svatko od nas treba raditi ono prema osjeća strast i u čemu je najbolji.

Dr. Vivian Jurković osvojila me nevjerojatnom strašću, predanošću i ulaganjem u svoje znanje

Upravo zato, s povjerenjem sam se prepustila u ruke dr. Vivian Jurković koja neprestano ulaže u nove tehnologije, ali i svoja znanja.

Kongresi diljem svijeta, edukacije, Vivian ne prestaje ulagati u svoju edukaciju što jako cijenim i što ju na kraju čini jednom od najkonkuretnijih imena beauty scene u Hrvatskoj. I dok smo uređivale do kraja ovaj članak Vivian je već putovala dalje, naime u Monacu se održava AMWC, najveći svjetski kongres antiage i estetske medicine. Predavanja najboljih svjetskih predavača, workshopovi i sajam najnovije tehnologije proizvoda i usluga.

U kliniku Dentalsan stigao je Venus Viva uređaj nove generacije!

Lice u tridesetima i evo sada u četrdesetoj nije isto kao u dvadesetima. Puno je osjetljivije, poznaje se svaki ožiljak, manjak sna, mrlje od izloženosti suncu, loša prehrana… Lice postaje ogledalo životnog stila i puno je teže izgledati svježe i odmorno.

Zato sam s ushitom poletjela probati novi uređaj koji obnavlja površinu kože i ispravlja znakove oštećenja od akni i drugih ožiljaka, rosacee, proširenih pora, dubokih bora i neujednačene teksture i pigmentacije kože.

Vivian i asistentica Sanja upozorile su me da nakon tretmana lice toga dana može biti crveno i da ne nanosim make up niti ikakve proizvode, međutim, crvenilo se umirilo već sat vemena poslije tretmana, u mom slučaju.

Drugi dan sam moderirala press konferenciju za WineRI i lice je bilo kao i inače, bez traga tretmana! Prije samog tretmana nanesemo mi je lokalno sredstvo za umrtljivanje na područje lica na kojem se tretman radi i nisam osjetila nikakvu nelagodu ni bol.

Ipak, moram naglasiti, kad se o ovakvim tretmanima radi nikad se ne bih dala u ruke osobama kojima ne vjerujem. Isto preporučam i vama.

Stručnost je izrazito bitna, nemojte kad se o vašem licu i tijelu radi riskirati. Ne samo kod ovog tretmana, već u vezi svih tretmana i proizvoda.

Koža je glađa, zategnutija i zdravija. Tretman je ugodan, traje 15-20 minuta. Preporuka su tri tremana, u razmaku od mjesec dana pa ću cjelovite dojmove imati za dva mjeseca iako već sada sam prezadovoljna.

Suprug koji je veliki kritičar (horoskopska djevica) rekao je dan kasnije da mi lice nije bolje izgledalo nakon niti jednog tretmana. A nije da ih nisam probala ;).

Svaka koža ima svoju problematiku. I potrebe. Za koga je Venus Viva?

Ovaj aparat djeluje na nekoliko stanja kože.

Imate ožiljke od akni? Površinske mrlje na koži? Smetaju vas površinske tzv “fine” bore? Sunce je odradilo svoje i naštetilo vašem licu? Imate problema s hiperpigmentacijom i rosaceom? Koža vam je gruba, nije njegovana?

Venus Viva aparat je za sva navedena stanja. Dr. Vivian Jurković objasnila mi je kako se tretman radi individualno te se prilagođava stanju kože i problematici koja se želi riješiti. U mom slučaju išli smo na jednu blažu varijantu jer lice nema težu problematiku.

“Venus Viva je frakcijska radiofrekvencija,  duboko ulazi u tkivo, zagrijava ga i potiče stvaranje kolagena. Aparatom nestaju sitne borice, ožiljci, koža je čvršća, glađa i zdravija.” – dr. Vivian Jurković

Moja preporuka je dr. Vivian Jurković i klinika Dentalsan

Puno lakše je napisati članak ispred “Stiluete” i dati preporuku u prvom licu množine – Bili smo, Vjerujemo, Oduševilo nas je… I jasno mi je da će pisanje u prvom licu jednine izazvati snažnije dojmove.

Snažan dojam imam i sama i radujem se podijeliti ga jer godinama već povjerenje dajem ovom timu jer im vjerujem i vjerujem da za svoje klijente biraju najbolje uređaje i rade vrhunske tretmane.

Kvarner je oduvijek bio regija poznata po aspektu zdravstenog turizma. Zdravstvenom aspektu u novom doba dodajemo estetiku i doista vrhunske ustanove koje cijelu regiju stavljaju na kartu Europe kad govorimo o ovim područjima.

Princip rada dr. Vivian Jurković sigurno je na samom vrhu ovog kraja, ali i šire.  

Pri rješavanju problematike s kojom pacijent pristupa, doktorica vodi računa o  željama i potrebama pacijenta, integrirajući iskustvu koje je stekla dugogodišnjim radom. Vrlo joj je važno pružiti kvalitetnu uslugu korištenjem najsuvremenije opreme i materijala, uskladiti ih s potrebama pacijenta te pritom poštivati sva medicinska načela.

Dr. Vivian Jurković

 

Kad se o tijelu i licu radi, samo najbolje je dovoljno dobro.

Više saznajte na linku: DR VIVAN ESTETSKA MEDICINA

Pripremila: Marija Mažar

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci