Velikim slavljem uz bogat program ZTC proslavio sedmi rođendan!
V

Prema mnogim mitologijama broj sedam donosi sreću i predstavlja savršenstvo. A sreća i savršenstvo pratili su jučer sedmi rođendan Zapadnog trgovačkog centra u Rijeci koji je u svojih sedam godina postao omiljena shopping oaza, ali i mjesto jako zanimljivih susreta i događanja.

Puno je razloga za zadovoljstvo, a kruna sedmogodišnjeg rada svakako je rođendan koji je tokom cijeloga dana pružao zanimljive trenutke razonode, uživanja i odlične kupovine.

Uz bogatu nagradnu igru  ove Zadnje subote u mjesecu, brojni kupci sreću su iskušali prolaskom kroz Sretna vrata! Savršena dodatna motivacija za shopping, a sve posjetitelje dočekao je i bogat program događanja.

Gusarski brod oduševio je najmlađe i najslađe posjetitelje, nastup klape Trabakul unio je posebnu čar u prostorije popularnog centra, maskote i kreativne radionice izmamile su osmijeh na lice cijelih obitelji kao i torta, a najveće slavlje trajalo je u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Nakon poznatog događanja RiSONGić stage je preuzeo Ivan Zak uz čije su hitove uživale sve generacije, a posjetitelje je iznenadila i gošća iznenađenja, pjevačica Tara s kojom je nedavno predstavio duet.

Nakon dobre pjesme ostalo je još energije za dobar ples, plesnih show Bohemian Rhapsody pripremila je plesna grupa Flame kao savršen kraj i dobra uvertira u godinu u koji je riječki trgovački centar zakoračio.

Ne sumnjamo da će biti uspješna kao i sve dosad, čestitamo!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci