Velikih petnaest godina modni brend ELFS obilježit će samostalnom revijom i novom kolekcijom!
V

Velikih petnaest modnog brenda ELFS! Teško je nabrojati sve nevjerojatne trenutke i uspjehe koji stoje iza jednog od najprepoznatljivijeg i najkreativnijeg dvojca na domaćoj i regionalnoj modnoj sceni. Više od 30 revija koje su oduvijek pomicale granice i za koje se uvijek tražila pozivnica više, brojne kolekcije, modne suradnje i kampanje za žene, muškarce i djecu, a od nedavno i posebna kolekcija ELFS HOME – ovo je samo djelić onoga što je obilježilo rad Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice. Veliku obljetnicu obilježit će samostalnom revijom kojom najavljuju nadolazeću žensku kolekciju za proljeće i ljeto, a koja će se održati 13. travnja u Hrvatskom institutu za povijest.

Prostorije ovog instituta nalaze se u Opatičkoj 10, a riječ je o jedinstvenoj zgradi smještenoj na Gornjem gradu koju krase Zlatna dvorana, Pompejanska dvorana, Renesansna soba i stubište koje predstavlja malu galeriju muza. Svaki kutak ove veličanstvene zgrade odiše poviješću, elegancijom i nekom posebnom energijom, a dizajnerima je posebno privukla pažnju Zlatna dvorana koja je jedan od najboljih primjera historicističkih reprezentativnih prostora u ovom dijelu Europe. Kako je riječ o obilježavanju njihove najveće obljetnice do sad, modna će pista biti smještena upravo tamo te će tako idealno povezati njihovu višegodišnju modnu priču te bogatu povijest i vrijednosti ovog prostora.

Proljetno-ljetna ženska modna priča bit će pomalo drugačija i predstavit će mali stilski zaokret u odnosu na dosadašnje kolekcije. U narednim danima dio modela predstavit će najnovijom modnom suradnjom koja će svakako privući pažnju njihovih brojnih poklonika na domaćem i stranom tržištu. Ipak, na policama u njihovom dućanu u Amruševoj 7, već su se našli neki komadi koje će dobro doći u ovom prijelaznom razdoblju, a riječ je o zanimljivim hudicama koje su postale nezaobilazni komad u svakom ormaru. Dečki inspiraciju i dalje pronalaze u pop kulturi, interpretirajući je na njima svojstveni duhoviti način, a ovi statement komadi nesumnjivo će biti jedan od must have komada iz najnovije kolekcije.

Pokrovitelji samostalne revije modnog dvojca ELFS su Podravka, zatim proizvodi za ljepotu La Roche-Posay, beauty partner Urban Decay, Teta Violeta čije omekšivače preporučuje ovaj modni dvojac, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, tonik Thomas Henry, Fritz kola te šampanjac Piper Heidsieck koji na pistu stiže izravno iz pokrajine Champagne u Francuskoj. Tu su i Akta, jedna od vodećih hrvatskih tvrtki specijaliziranih isključivo za proizvodnju vrećica, zdravi napici Vitamin Well te tjednik Story.

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci