Veliki uspjeh istarske modne dizajnerice Antonele Gregorović i poziv koji se ne odbija!
V

Vodnjanska modna dizajnerica Antonela Gregorović bit će jedini predstavnik Hrvatske na srpskom tjednu mode koji se održava u Novom Sadu od 9. do 14. listopada.

Antonela će se predstaviti sa kolekcijom Decade of Love, kojom je ove godine obljelježila deset godina profesionalne karijere u pulskom Muzeju suvremenih umjetnosti Istre. Kolekcija je to 10 modela izrađenih sa više od 80 metara tkanine i nebrojeni sati rada. Nakon predstavljanja pred domaćom publikom, sada će ta kolekcija biti prikazana pod svjetlima svjetske pozornice.

“U mojoj modnoj karijeri prisustvovala sam na jako puno revija, ali ovo je moj najznačajniji modni događaj”, izjavila je Antonela pred odlazak u Srbiju.

Osim nje, na Serbia Fashion Weeku svoje kolekcije će predstaviti dizajneri iz Crne Gore, Slovenije, Italije, Francuske, Španjolske, Malte i Argentine. SFW je najznačajniji modni događaj jugoistočne Europe kojeg svake godine posjeti netko od svjetski poznatih dizajnera kao Kenzo, Fendi i Gaultier. Surađuju sa Paris Fashion Weekom i Asia Fashion Weekom.

Foto Anushcka photography

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci