ZTC

Vedrana i Giuliano Dodig, vinski entuzijasti i životni eudajmonisti, jedini  su par koji se našao u ulogama ambasadora odijela Fidelio! Ljubav je inspiracija, vino je inspiracija, Eudaimonia je inspiracija! A inspirativna je i njihova priča!

Vedrana i Giuliano Dodig
Pripreme za snimanje počele su u 4look-u i Gentlemen’s Shopu

Neki misle da su žene kao vino, što starije, to bolje, je li takva i ljubav, gledajući vas u prekrasnom odnosu koji traje 28 godina, čini mi se da je tako?

Sve što se njeguje i zalijeva nježnošću i dobrom raste –  biva sve ljepše. Kako vino s godinama dobiva jednu puniju dimenziju, kada ga pažljivo pogranimo, tako i žena koja je pažena i mažena od svog muškarca zrači i u zrelim godinama možda i više nego kada je bila mlada. Iz našeg iskustva ljubav nikada ne stari, uvijek je svježa i nova, ali i sveobuhvatna i mudra. Postoji oduvijek i ne prestaje nikada.

Prekasno rečeno! Svoj ste život ispunili lijepim trenucima Sjećate li se trenutka kad je stigao poziv za ovu suradnju? Prvi ste par u ulogama ambasadora projekta Eudaimonia.

Kao ljudi koji su se već na raznim poljima realizirali  nakon 28 godina braka i pedesetak godina zivota, trenutak kada nam je bilo ponuđeno da postanemo ambasadori Eudaimonije dočekali smo oduševljeno. Ponudu smo doživjeli kao fantastičan izazov.

Styling: Fidelio
Styling: Fidelio

Kakav je bio onaj poseban trenutak kad ste prvi put odjenuli Fidelio odijelo?

Trenutak kada smo prvi put odjenuli Fidelio odijela bio je putovanje u svijet koji do tada nismo upoznali. Svijet kada je sve podređeno nama, a mi dvoje kralj i kraljica tog svijeta.

Jako dobra intrepretacija, Fidelio, Vedrana i Giuliano jedna su besprijekorna kombinacija! Život se svodi na iskustva, neka nas učine pametnijima, neka educiraju, neka zabave.. Kako ćete pamtiti ovo iskustvo i koje vam je sve emocije donijelo?

Ovo iskustvo je definitivno izazov koji nas je naučio kako otvorenost ide u susret mogućnostima, kako je  život najbolji učitelj koji nas obogaćuje iskustvom i znanjem te kako je dobro odvagani užitak  balans koji nam je kao ljudima neophodan.

Mi smo dvoje ovim iskustvom obogatili svoj život, naučili nešto novo i maksimalno uživali.

A uživat će i svi koji se odluče prisustvovati ekskluzivnom i pomalo mističnom događanju EUDAIMONIA EYES WIDE SHUT, ulaznice se mogu kupiti u Rijeci, u 4look-u i Gentlemen’s Shopu, lokacija eventa ostat će nepoznata do dana održavanja, 30. studenog!

S ponosom najavljujemo veliki event predstavljanja Eudaimonia 2020! Upišite u svoje kalendare 30.11.2019. jer je ovo događaj koji ne želite propustiti!

Objavljuje Gentlemen's Shop u Nedjelja, 3. studenoga 2019.

Eudaimonia događanja redovno su ona za koja se traži pozivnica više stoga ne čekajte, sasvim je u redu jedan dan u godinu staviti masku, ući u neki drugi lik i prepustiti se magiji koju pripremaju Gentlemen’s Shoop, 4look i Fidelio! 

Foto: Ivor Mažar

 

Kancelarija bar