Vaze za cvijeće koje će uljepšati svaki interijer
V

Naš dom odraz je nas – naših ukusa i našeg smisla za estetiku. Ono treba predstavljati našu malu oazu mira kojoj ćemo se svakoga dana rado vraćati. Da bismo to postigli, dovoljno je svega nekoliko dekorativnih predmeta pomoću kojih će naš dom dobiti jednu novu dimenziju koja nikome neće proći nezapaženo. Ovoga smo se puta odlučili za vaze za cvijeće – tako jednostavne i tako jedinstvene. Srećom ne radi se samo o vazama lijepim samo na fotografijama već se iste mogu nabaviti u trgovinama u našoj blizini.

Tako smo u Emmezeti pronašli prekrasne vaze koje će svakom prostoru ili kutku prostora dati notu elegancije kojoj će jedino nedostajati vaš omiljeni cvijet. Drugačije i posebne, mislimo kako smo odmah na početku našli favorite.

H&M omiljena je adresa svih zaljubljenika u odjeću i trendi odjevne komade. Međutim, on u svojoj ponudi ima i dio s kućnim dekorom u kojem se zaista nalazi mnogo prekrasnih komada. Ni vaze nisu razočarale pa smo tako kod njih pronašli prekrasne vaze u raznim bojama i dizajnu koje će savršeno pristajati svakom domu.

Ikea je adresa kojoj se uvijek rado vraćamo kada je u pitanju uređenje doma. Iako svima odmah padne na pamet namještaj, Ikea ima i prekrasan home decor u koji smo se iznova zajubili. Nama su naravno odmah za oko zapele jedinstvene vaze za cvijeće s kojima je Ikea ponovno pokazala da se nalazimo na pravoj adresi.

Vaze vrijedne pokazivanja pronašli smo i u Jysku. Originalan dizajn i prekrasni modeli ono je što smo odmah primijetili, a već ih zamišljamo sa svježe ubranim cvijećem kako kraše naše omiljene kutke kuće.

Zara Home još je jedna online trgovina home decora. Isto kao i H&M Home i ovaj kutak obiluje brojnim predmetima za ukrašavanje doma od kojih je teško odlučiti se samo za jednog.

Za sreću je zaista potrebno malo – dašak toplog proljetnog vremena, naša omiljena vaza za cvijeće i najdraže cvijeće nešto je za što bismo odmah potpisali. Do tada, spremamo vrećice i pišemo popis home decor proizvoda kojega započinjemo s ovim divnim vazama.  

Foto: službene stranice navedenih brendova

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci