Vaza koju želimo u svom domu dio je IKEA asortimana
V

Ako ste nedavno završili uređenje stana ili ste jednostavno u potrazi za detaljima koji bi vaš prostor mogli osvježiti – nastavite čitati! Ikea nas nikad ne razočara!

Male dekoracije zaista mogu upotpuniti dizajn svakog prostora. Upravo su detalji ono što čine prostorom – domom.

IKEA je nezaobilazna za sve one koji su se bacili u uređivanje stana i ljubitelje (povoljnog!) modernog dizajna. Jedna je od najvećih i najpoznatijih trgovina koja se bavi prodajom namještaja, a poznata je po svojim pristupačnim cijenama. U IKEInom asortimanu zaista nema čega nema! Opremiti se može cijeli stan, a zanimljivih i povoljnih detalja i ukrasa ima more, a jedna vaza nam je posebno zapela za oko.

Ova zelena KONSTFULL vaza je prekrasna i vašu prostoriju će napraviti pravom oazom mira. Umirujuća boja koja se slaže uz sve boje, okrugli oblik koji će se odlično složiti uz različite dizajne. Za samo 99 kuna imate odličan ukras u vašoj prostoriji.

KONSTFULL serija sastoji se od 5 različitih dizajna vazi, a dizajnirala ju je Ilsa Crawford kako bi predivno istaknula ono najbolje u cvijeću, svaki dan. Napravljena je od puhanih ostataka stakla s jednostavnim linijama i taktilnim materijalima kako bi odgovarala svim dekorima.

Cijelu KONSTFULL seriju pogledajte na IKEA stranici – možda vam ne paše boja, zato u kolekciji ima i onih neutralnijih za svaki dom.

Mi smo se zaljubili i već znamo koje cvijeće bi stavili u ovu krasnu vazu!

Foto: IKEA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci