NaslovnicaLIFESTYLEValentinovo u ZTC-u... jer...

zadnje objave

Valentinovo u ZTC-u… jer staze ljubavi vode na koncert grupe E.N.I.!

I ove smo godine najljepše maskice zatekli u riječkom ZTC-u u sklopu tradicionalnog Maškaranog karaoke kravala za miće i vele, a nije nedostajalo prekrasnih trenutaka i odlične zabave! Maske sada čekaju veliku riječku povorku, a ovaj je omiljeni trgovački centar poprimio novo ruho, posebno romantično, toplo i prijateljsko… jer slavi se ljubav. Ljubav kao najjača emocija, ljubav kao prijateljstvo, obitelj i ona najslađa – dvoje ljudi kojima su se duše srele kako se popularno kaže.

A sreća i lijepi trenuci čekaju nas i sutra, povodom Valentinova kada u 18h dolazi riječki kvartet E.N.I. Dvadeset godina na sceni, brojni hitovi, suradnje, uspjesi, vjerujemo kako ne treba puno nagovaranja da baš poput nas popodnevne trenutke odvojite za ovo glazbeno druženje.

U ZTC-u vas na svim etažama čekaju romantični, duhoviti i simpatični corneri za fotografiranje i uspomene!

Dok pripremamo članak, razmišljamo o pjesmama kojima su nas u svom radu počastile, nekako se najviše nadamo da ćemo čuti “Probudi me”, skladbu s kojom su se prvi put predstavile, “Oči su ti ocean”, romantičnom baladom i inspirativnom pjesmom “To je moj dan” koja slavi svakodnevnu radost i radost novih početaka!

Poslušajte ju odmah i… vidimo se sutra u ZTC-u u 18h jer staze ljubavi vode… već znate gdje ♥

Foto naslovnice: Robert Pichler

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE