Valentinovo u Rijeci, ljubitelji zabave i događanja, ovo je popis za vas
V

Savršeno Valentinovo možete provesti u vašem gradu koji je ovoga puta pripremio nekoliko odličnih događanja. Na vama je da se spremite i spustite na najromantičnija riječka mjesta ove godine i maksimalno uživate.

Jedno od idealnih mjesta ovog Valentinova u Rijeci biti će Centar Zamet kojega će ispuniti tonovi i glazba Massimovih ljubavnih pjesama. Jedan od naših najpoznatijih i najslušanijih pjevača dolazi u Rijeku, 14. veljače, kako bi sa svima prisutnima proslavio ovaj dan ljubavi. Neke od pjesama koje će popratiti ovogodišnje Valentinovo u Rijeci jesu „Ljubit ću dok usne mi ne izgore“, „Mogu čuti srcem“, „Oba nam srca spaja isti osjećaj“ uz brojne druge kojima će Rijeka zajedno disati ljubav popraćenu Massimovim posebnim vokalom.

Još jedan koncert ovoga će Valentinova proći u znaku Prljavog kazališta na ExPort Delti 14. veljače. Legendarni “prljavci” ponovno se vraćaju u Rijeku koju su oduševili i prošle godine tako da vjerujemo da ni ovoga puta oduševljenje neće izostati. Tako će sve zaljubljene Riječanke i Riječani, kao i svi ostali moći uživati u njihovim poznatim pjesmama “Marina”, “Ako tražiš nekoga”, “Kiše jesenje”, “Moj bijeli labude” i brojnim drugima. 

Jedna od omiljenih adresa je i Three Monkeys Bar koji ovog Valentinova organizira event pod nazivom „Ladies Chocolate Night“. Tematika večeri popraćena je laticama ruža i omiljenih okusima čokolade. Zato drage žene, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme kao biste ovo Valentinovo doživjeli u jednom posebnom tonu dobre glazbe i nezaobilaznih čokoladnih okusa.

Da ljubav ide kroz želudac, već je dosta puta provjereno. Time se svakao vode i riječki restorani koji su savršeni izbor ovog Valentinova u kojima će vaše nepce biti posebno zadovoljno, a popraćeno zadovoljnim osmjehom na vašim licima. Tako Konoba Ugor na Zametu predstavlja tri „ljubavna jelovnika“, pizzeria Pampas nedaleko od Trsatske Gradine omiljeno je mjesto svakog Valentinova zbog ukusne hrane i romantičnog ugođaja za kojega je zaslužno cijelo osoblje restorana, dok restoran-pansion Učka zadovoljiti će sve one željne mira, prirode i naravno ukusne hrane, a koji nudi mogućnost noćenja u ovom, pomalo idilično mjestu i pansionu.

Konoba UgorKonoba UgorPizzeria Pampas

Neka Valentinovo ove godine bude u znaku ljubavi i uživanja s vama voljenom osobom s kojom ćete uživati kamo god otišli. Dobre zabave i odlične atmosfere neće sigurno nedostajati, a ljubav i romantika su nešto što će savršeno zaokružiti Valentinovo 2020.

Izvori foto: Instagram profil @massimo.official, Facebook profili @Pizzeria Pampas, @Konoba Ugor, @ Restoran-pansion Učka, @Three Monkey Bar, Unsplash

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci