Uz sedam Riječanki, puno mode, i jedan inovativan koncept, 4look poprima modno ruho!
U

Pitate se što je bazaar?

Bazaar (od perzijske riječi bāzār) je privremeno organizirana  ulična prodaja i/ili razmjena dobara i usluga. Ovaj pojam upotrebljava se u cijelome svijetu i u mnogim kulturama još uvijek predstavlja središnji dio svakodnevnog života.

Na tom tragu, 4look bio eco beauty salon je odlučio organizirati svoj prvi jesenski bazaar, kako bi kreirao platformu za razmjenu odjeće, modnih dodatka, cipela, torbica, ali i razmjenu ideja inspirativnih i kreativnih ljudi.

Dolazak jeseni idealno je vrijeme da presložimo svoje ormare, izbacimo iz njih ono što u nama više ne izaziva sreću i ubacimo neke nove komade, a tko kaže da to uvijek mora biti skupi shopping novih krpica koji će isprazniti naše račune. Povrh svega, vintage i second hand odjećom i modnim dodacima možemo kreirati vlastiti prepoznatljiv stil, a ujedno prakticirati jedan ekološki osviješten pristup modi i stvarima dati novi život.

Na ovom prvom izdanju bazaara moći ćete pronaći blaga iz ormara žena sa stilom i poznatih Riječanki – Ive Berišić, Ivane Pirizović, Hane Kalac, Anje Zambelli Čolak, Mie Konjuh, Maje Uremović i Milene Kapetanović – Peperoncina Design.

Bazaar će se održati u subotu, 19. listopada, s početkom u 16h u prostoru 4look bio eco beauty salona i svi ste dobrodošli. Zato povedite mamu, sestru i prijateljicu na najdražu žensku aktivnost i na 4look Bazaaru provedite ugodno subotnje poslijepodne uz odjeću, modne dodatke, druženje i Bottega pjenušce.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci