Uz riječke urednice i blogerice započelo CCC proljeće!
U

Proljetna CCC kolekcija polako dolazi u sve trgovine – vrijeme je za usklađivanje modnih trendova i detalja bez kojih je nezamisliva svaka modna kombinacija. Upravo tu su poruku poslali jučer najpopularniji modni brend cipela, poljski CCC i stilistica Alma Premerl Zoko koja je svakoj šminkerici, ali i klasičarki modno savjetovala novi par obuće.

Što je must have?

Neodoljive Lasocki salonke koje su prije nekoliko modnih sezona proglašene najudobnijim cipelama poslovnih žena, stilizirane tenisice cipele koje ljubiteljicama casual looka pružaju mogućnost da uz udobnu obuću kombiniraju svoje total look-ove, ultimativni trendovi koji se nalaze s potpisom Jenny Ferry i Dee Zee koji u ovoj sezoni ulazi u CCC shopove i uveseljava svojim šik modelima za sve prigode. Uz obuću tu su i prekrasne CCC torbe.

 

U prekrasnoj CCC trgovini Tower centra Rijeka novu kolekciju su razgledale i poznate Riječke blogerice i urednice, a kako svaki par cipela izgleda savršeno kad su noge njegovane, za malu školu beauty rituala ovog proljeća pobrinuo se poljski brend Ziaja koji je definitivno beauty hit na domaćem tržištu. O modi i ljepoti, s modnom savjetnicom Almom među prvima su popričale Riječke blogerice Estera Gallo i Ira Vlahović.


Foto: Nikola Zovko

Pripremila: Stilueta

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci