ZTC

Sve mi volimo lijepo izgledati i biti lijepo našminkane, a vrlo često i same uživamo u Instagram objavama make up artista koji se redovito igraju različitim bojama i stilovima. Jer oni su kreativci i umjetnici čije je platno ljudsko lice. Danas vam predstavljamo usopješne beauty prile make up artista čiji rad volimo i redobito pratimo na Instagram profilima.

Iva Berišić poznata je riječka vizažistica koja je uz svoje dugogodišnje iskustvo, edukacije, modne editorijale, vjenčanja postala prepoznatljivo ime hrvatske beauty scene. Iva ima i vlastiti IBeauty Studio, a njezine broje i vjerne klijentice biraju upravo nju kako bi zablistale u svim svojim važnim prilikama.

Lada Mitrašinović ime je koje se krije iza brenda Bela Make Up za koji ste sigurno već čuli. Lada je primjer mlade i uspješne žene koja je svoj hobi pretvorila u uspješan biznis koji sada vodi. Kroz njene ruke prolaze broje poznate i manje poznate Hrvatice i uvijek joj se vraćaju za novi beauty look za posebnu prigodu.

Sanja Agić jedna je od vodeći make up artistica u Hrvatskoj koja se može pohvaliti s više od 10 godina iskustva u poslu i koja je već s četiri godine znala čime se želi baviti. Sanja je i autorica prve hrvatske knjige o make up-u “Make up s potpisom.”

Ako ste ikada pomislili da je make-up svijet rezerviran samo za žene, varate se. Karlo Rusan nema ni 20 godina i već je uspješan u svom poslu. Karlo je zaštitno lice Ruka Beauty, a član je i salona Franić.

Nina Nikčević prekrasna je mlada žena s izraženim talentom i ljubavi prema šminkanju. Još kao mala djevojčica gajila je želju da postane profesionalna make up artistica, danas s ponosom nosi upravo tu titulu i njezino umijeće sve češće krasi brojne časopise i editorijale.


Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar