Uskoro u Zagrebu – Festival sira, pršuta i maslinovih ulja
U

Od 15. do 17. listopada 2020. u Zagrebu na adresi Magazinska 16, unutar Avantgarden Event Square-a održati će se prvi Festival sira, pršuta i maslinovih ulja. Domaćin Sajma, Avantgarden Event Square, na jednom će mjestu okupiti hrvatske proizvođače i distributere sireva, pršuta i maslinovih ulja.

Festival, čiji je koncept zamišljen kao prodajno prezentacijski daje priliku izlagačima da prezentiraju svoje proizvode i kroz networking dopru do svojih potencijalnih suradnika i potrošača, a sve će dodatno biti popraćeno bogatim food & bar cornerima i live nastupima svake večeri.

Ljubitelji domaćih i autohtonih proizvoda imat će jedinstvenu priliku upoznati hrvatske lokalne proizvođače kao i kušati njihove proizvode. Osim same prezentacije izlagača, koncept ovakvog tipa festivala je educiranje posjetitelja o važnosti promicanja hrvatske domaće hrane i proizvoda kao dijela kulturne baštine.

Otvorenje Festivala predviđeno je za četvrtak 15. listopada 2020. od 17:00  do 23:00 sata, a glazbeni program počinje u 20:00, kada će nastupiti Marin Morić – domaći hitovi izvedeni u acoustic verziji, drugi dan je rezerviran za klapsku večer, a nastupa svima dobro poznata Klapa Kampanel. U subotu navečer nam u goste stižu C.U.R.E. – Četiri djevojke okupljene u ovaj zanimljivi ženski sastav izvode popularne evergreen pjesme, na repertoaru su strane i domaće pop rock izvedbe, a osim na hrvatskom i engleskom Lana u ulozi vodećeg vokala pjeva na francuskom i talijanskom.

AvantGarden, kako i samo ime kaže, mjesto je za organizaciju događanja raznih tematika. Iza njih stoji niz privatnih i korporativnih evenata, među kojima možemo izdvojiti Gin Gourmet.

Više o samim izlagačima koje ćete imati priliku upoznati, kao i kušati njihove proizvode, saznajte na Facebook stranici AVANTGARDEN.  

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanjem na ovom jedinstvenom festivalu više informacija o samom događaju možete dobiti na e-mail adresi info@avantgarden.hr ili na broju  telefona 091/443 3101.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci