ZTC

I ovo ljeto 29.06. očekuje vas vrhunska zabava u Medulinu uz svježe riblje delicije pripremljene na malo drugačiji način i izvrsnu glazbu koja će događanje pratiti cijelu večer. Hook and Cook Festival je događaj koji na jednom mjestu spaja vrhunske riblje delicije u street food varijanti, craft piva i probranu glazbu. 

Prvi gost kojeg su organizatori “ulovili” je kulinarski virtuoz Šime Sušić kojeg se većina vas sigurno sjeća kao pobjednika jedne sezone MasterChefa. Izbor je bio vrlo logičan jer je Šime više puta pokazao kako je vrlo vješt u baratanju s ribom.

A kao što smo i najavili Hook and Cook spaja vrhunske zalogaje i odličnu glazbu, stoga će ovog puta ribarski mul zagrijati Filip Eterović poznatiji kao philipe –  veteran glazbenog kolektiva CFSN i čovjek s genijalnim smislom za humor, a pridružit će mu se i dio istarskog glazbenog kolektiva Music After Dinner (MAD).

Zabave i glazbe neće nedostajati prije, tijekom i poslije večere zato zabilježite 29.06 u svoje kalendare i pravac Medulin na vrhunsku zabavu i još bolju gastro ponudu! Više informacija možete dobiti na službenom Facebook eventu i Facebook stranici!

Foto:Hook&Cook

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar