Urednica Stiluete Marija Mažar dala je zanimljiv intervju povodom Mindfulness konferencije
U

Mindful leadership konferencija uskoro u Zagrebu

Konferencija će se održati 24.11.2023.  u CineStaru Zagreb (Ul. kneza Branimira 29).

Za koga je ova konferencija?

Za osobe koje osjećaju da prebrzo gube energiju, odgađaju važne stvari, za one koji pokušavaju uhvatiti korak s izazovima svakodnevice. Za one koji primjećuju stres u sebi, okruženju i obitelji. Za one koji žele biti u miru iako su uznemirujuće informacije prisutne u njihovoj svakodnevici.

Maja Prović (48), poduzetnica s 30 godina korporativne i managerske karijere, a danas u samostalnom poduzetništvu. Četiri puta, promijenila profesiju i dala otkaz sa sigurnog posla u 45. godini života.

Autorica prvih hrvatskih mindfulness kartica i dvije knjige s MINDFULNESS tematikom, certificirani mind & mindfulness trener s bogatim iskustvom i rezultatima te s kćeri, Unom – Mateom, osnivač A3 mind & mindfulness Academy Hrvatska, koja je ujedno organizator prve regionalne MINDFULNESS LEADERSHIP konferencije.

Nakon uspješne THINKING POWER KONFERENCIJE koja je 2020. okupila 600 gostiju iz regije i nakon uspješne #1 MINDFUL LEADERSHIP konferencije održane 2022. godine, ovu konferenciju organizira u visokoj vjeri i potrebi podizanja svjesnosti pojedinca te doprinosa stvaranja svjesnog pojedinca u vođenju sebe, suradnika i strukture društva.

Upravo na toj konferenciji će sudjelovati, kao panelsit,  i naša urednica Marija Mažar koja je bila gošća Maji Prović:

”Svi moram raditi jako puno na sebi, svijet se jako brzo mijenja, moramo prigrliti sve novo, moramo prigrliti sve i ostati svoji. Kada smo mi svoji, biznis će biti uspješan.”

Osvrnula se i na vezu između emocija i biznisa:

‘Vjerujem u emotivnu stranu biznisa. Bitna je empatija i intuicija. Treba pustiti emocije van. Iako su me u početku poduzetništva učili suprotno te da je potreban nekakav oštar stav.”

Cijeli intervju pogledajte ovdje:

Više detalja o konferenciji potražite na poveznici. Vidimo se u Zagrebu!

Fotografije:

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci